СРЯДА - КУПОН
Moderator: Moridin
Валката няма никакви намерения да пропусне мероприятието
.
Тъкмо мислех да помоля някой да донесе някакво средство за слушане на музичка, но виждам че вече въпроса е уреден.
А с транспорта е лека греда цялата история. Добре че има бакшиши, че нямам никаква идея как се стига с добрия стар софийски градски транспорт до нас. Важното е че Никича е наясно с нещата
.
Аз към 5 ще съм си вкъщи, така че заповядайте когато ви е удобно.
Тъкмо мислех да помоля някой да донесе някакво средство за слушане на музичка, но виждам че вече въпроса е уреден.
А с транспорта е лека греда цялата история. Добре че има бакшиши, че нямам никаква идея как се стига с добрия стар софийски градски транспорт до нас. Важното е че Никича е наясно с нещата
Аз към 5 ще съм си вкъщи, така че заповядайте когато ви е удобно.
Ами да го кажем по-просто понеже Симеончо пак е решил да се прави на мъж - ако ще има асансьорна музика аз си бия камшиците и това е.
И не знам точно кога си решил че аз не съм от танцуващите, Педро, в бар на края на вселената най-малкото беше радър стойностно в това отношение...
И не знам точно кога си решил че аз не съм от танцуващите, Педро, в бар на края на вселената най-малкото беше радър стойностно в това отношение...
Запиши се в една група с Буки.Ми не виждам кво те касае, ти не си от танцуващите така или иначе.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдам, както Симеон е споменал, аз ще нося лаптопа; с уредбата днес няма да стане, само лаптоп и - ако се наложи - iPod... пък за избора на музика ще се бием на място - или пък, може би, докато - примерно - Симеон и Никола се гъделичкат от метър разстояние, аз ще си посръбвам амаретото с млекце и ще си пускам каквото ми хрумне 
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Във всички.Xellos wrote:Шайх, у кой клуб ходиш?
По-принцип не е важен клубът, а момичетата в него, но като цяло "Кама Сутра" си е най-добре - и точно той е въпросният.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Май не би могло да е у Лили - спомням си как го връзвахме към лаптопа ми на предишния купон у Валери, на рождения ден на Дафи, а Лили тогава вече беше забягнала нейде призрачно далеч... Не че това ти помага много, но поне да ти даде някакво ориентировъчно кажгодеLannis wrote:Аз съм без плейър от доста време. Последно май остана у Лили след някакъв купон.Muad_Dib wrote:Пенчев да пише в темата, ако може да разчитаме на лаптопа, иначе на Ланис мп3плейър-а ако може...
Eric: I use my sword to detect good on it.
То не е ясно кои съседи правят проблема точно, но след един от нашите по-стари купони една руса лелка упорито седеше пред входната врата и говор с Валери веднъж май. Подозирам, че тя ще да има пръст, но съм убедена, че Валката не знае на кой етаж живее.
А и да ги черпи, тва няма да помогне, сигурна съм
.
А и да ги черпи, тва няма да помогне, сигурна съм
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul