Това е идейно, и аз не бачкам далече, може да се разберем нещоAlanna wrote:Аз също ще присъствам. Ще забърша направо Ники от офиса, защото така или иначе ще се прибирам до вкъщи от работа - тъй че, в 7 сме на спирката на Централна гара.
СРЯДА - КУПОН
Moderator: Moridin
И аз ще хващам 85 до последна спирка, щото верно е много близо оттам. Само дето не е ясно как ще направя, щото или ще съм до по-рано на работа и ще трябва да се прибера и оттам да карам към Сточна гара или ще трябва да съм на работа до 18ч и оттам пак към Сточна, но ще стигна по-рано... изобщо не зная още.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Който ше ме забърсва да си носи мокри кърпички ;р То шефката се омете отпуска, така че съм едновластен властелин в офиса и спокойно мое си хода вече в нормалното работно време. няма проблем и малко по-рано от 7 да сме на гарата да фанем повече хора 
Last edited by Xellos on Mon Aug 20, 2007 1:23 pm, edited 1 time in total.
For those who come after...
Аз ще дойда, още повече че вниманието ми любезно бе насочено към тази тема
Само че най-вероятно ще се задържа на работа в сряда, така че най-вероятно няма да мога да стигна в 7 на Централна гара. Затова имам молба някой да ми пусне точния адрес (блок, вход, етаж), май най-добре на лично съобщение, пък аз ще се оправя от там нататък.
Освен това мога да донеса табла, само че бих искал потвърждение, че някой ще играе, защото дъската е голяма, и не ми се мъкне напразно. Ако някой друг има някакви желания относно покупки по пътя (алкохол, храна), да каже, само да е в разумни граници, че раницата ми е с ограничено място, все пак.
Освен това мога да донеса табла, само че бих искал потвърждение, че някой ще играе, защото дъската е голяма, и не ми се мъкне напразно. Ако някой друг има някакви желания относно покупки по пътя (алкохол, храна), да каже, само да е в разумни граници, че раницата ми е с ограничено място, все пак.
This signature is not yet rated
Аз мисля да си взема някоя и друга енергийна
от Била, че да не припадам отново, както днес. Баси, хем не е горещо и пак ми се вие свят.
Табла съм играла веднъж в живота си, беше ми скучно, а и вече не помня правила хич.
Пък и за сряда съм дала обещание вече
за какво ще правя.
Табла съм играла веднъж в живота си, беше ми скучно, а и вече не помня правила хич.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Interpreter
- Forsaken
Ще се поклащам в такт
.
Едит: Добре де, поправих се.
Едит: Добре де, поправих се.
Last edited by Elayne on Mon Aug 20, 2007 2:24 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Interpreter