На кино с компания :)
Значи вдругиден, петък, 19:30 на касите в Мола. Дотук сме четирма, прииждай народе!
Сериозно. Августът е толкова празен от премиери (що остава пък добри), че дори не пуснаха месечна програма в дир-а.

Сериозно. Августът е толкова празен от премиери (що остава пък добри), че дори не пуснаха месечна програма в дир-а.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Централното.
На Опълченска и Стамболийски. Не се слагай отсега на братчетката, че ше се стресне и няма да я доведе. Нужно е търпение на крокодил в тия работи.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
На 21 е, руса, кафяви очи, 1.70 висока. Но тази година не съм я виждал още, та не знам как изглежда в момента. Ето снимков материал отпреди година-две (тя очевидно е тази, която НЕ Е виетнамка):
Бтв, заета е
- Spoiler: show
Бтв, заета е

And you can't dance with a devil on your back...
Шъ помисла аз, ма за ся небрежен пас.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
А и да не беше заета, аз лично си вардя варненчето от попълзновенията на всякакви там софийски (и не толкоз) суеци!Roland wrote:На 21 е, руса, кафяви очи, 1.70 висока. Но тази година не съм я виждал още, та не знам как изглежда в момента. Ето снимков материал отпреди година-две (тя очевидно е тази, която НЕ Е виетнамка):
- Spoiler: show
Бтв, заета е

Долу лапите от Тея!
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- The Dragon
- Elder God
С език викаш може?Marfa wrote:Има пък! Приятелка ми е! Има си и варненски вучйо, има си и варненска приятелка, а ние, варненците, сме бетер сицилианци! Тъй че долу лапите от Тея пък!!!
Ми може и аз да мина. Мат Деймън като екшън герой е почти толкова забавен колкото Джесика Алба като учен.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.