Upcoming Movies

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Darkling
Paragon

Post by Darkling » Mon Aug 13, 2007 11:07 pm

shayhiri wrote:
Darkling wrote:
Wake up. Вече не сме 2005. Сам в тъмното и Бладрейн не са нищо повече от тъмен фон, на който качествата на Данджън Сийдж да блеснат още по-ярко.
:dash: Вечната ти сляпа защита на всеки попаднал ти оплют от всички шит, тип "вижте ме колко съм различен" е меко казано инфантилна.
Поредният абсолютно необоснован заядък. :roll: Случайно да можеш да цитираш някакъв пример в подкрепа? Щото аз, да ти помогна, се сещам само за дийптроута - а и той може междувременно да е станал общоприета практика. След като разяснихме базата.
Най-много се радвам, когато някой вземе че ми отговори на поста два месеца след като съм го пуснал :roll: Примерът, който ми хрумва веднага е топика с 300, в който повечето хора бяха негативно настроени, а ти упорито се държеше сякаш филмът е най-великото творение на кино индустрията и изписа безброй болднати "Спартаа" с вероятната цел да не заспиш. Добре, двата трейлъра са ти харесали, но това твоето си беше чисто преиграване. И не, не се заяждам, просто те имам за интелигентен човек, а интелигентния човек не говори за "качествата" на "In the name of the king". Не го прави и толкова. Следователно или това е някаква шега, която не схващам или преиграваш яко. :)
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Vankata
Paragon

Post by Vankata » Tue Aug 14, 2007 1:09 am

Тази есен се очаква да излезе нова версия на една класика - Blade Runner: The Final Cut. Нека припомня, че оригиналната версия беше до голяма степен опропастена от "Уорнър Брадърс", а десет години по-късно Ридли Скот пусна режисьорска версия, която несъмнено беше по-добра, но пак имаше някои трески за дялане (според информацията в дадения по-долу линк, режисьорската версия е била набързо скалъпена в отговор на нелегално разпространявани работни копия на филма). Сега новият "The Final Cut" претендира да бъде окончателната версия и да ни представи филма такъв, какъвто би трябвало да бъде. Обещават се ремастерирана картина, подобрени ефекти и цял куп екстри. Силно се надявам тези обещания да бъдат изпълнени и очакванията - оправдани, а не да се окаже просто поредният опит да се издоят малко повече пари от зрителите.

За подробности: http://scifi.about.com/b/a/000027.htm

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Tue Aug 14, 2007 1:22 am

Абе това е Уорнър - върхът на сладоледа в специалните издания на класически филми. 8-) :D Можеш да си 100% сигурен, че тази колекция, която в най-големия си вариант съдържа 5 версии на филма, ще е перфектна отвсякъде.
:arrow: http://www.dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=65403
:shark:
Feel the summer!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 14, 2007 1:36 am

Най-много се радвам, когато някой вземе че ми отговори на поста два месеца след като съм го пуснал :roll: Примерът, който ми хрумва веднага е топика с 300, в който повечето хора бяха негативно настроени, а ти упорито се държеше сякаш филмът е най-великото творение на кино индустрията и изписа безброй болднати "Спартаа" с вероятната цел да не заспиш. Добре, двата трейлъра са ти харесали, но това твоето си беше чисто преиграване. И не, не се заяждам, просто те имам за интелигентен човек, а интелигентния човек не говори за "качествата" на "In the name of the king". Не го прави и толкова. Следователно или това е някаква шега, която не схващам или преиграваш яко. :)
Кви два месеца? Няма и 3 седмици - а междувременно бях на море. А и заяждането си е заяждане - не се изпуска току-тъй. :lol:

Мда-а. "300". Е, има нещо, да. Но той не е точно слаб филм. По-скоро леко сбъркан. Пък и хората, които го плюеха в аванс, го правеха предимно за спорта - и като контра на нас, спартанците. (После пак си го гледаха.) :wink: Точно както и аз, дето се самонадъхвах усилено. :lol: Така че и тогава, и сега, очевидно си е:
някаква шега, която не схващам или преиграваш яко
Хвана ме, демек. :) Но не може да му се отрече на Болът, че се старае поне. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Aug 14, 2007 10:26 am

shayhiri wrote: Мда-а. "300". Е, има нещо, да. Но той не е точно слаб филм. По-скоро леко сбъркан. Пък и хората, които го плюеха в аванс, го правеха предимно за спорта - и като контра на нас, спартанците. (После пак си го гледаха.) :wink:
Много ясно, че ще го гледам. Нали трябва да видя какво съм плюл и дали съм бил прав?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 14, 2007 6:38 pm

http://www.rottentomatoes.com/features/ ... 2007/fall/

Ето кво ни чака есента. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Aug 15, 2007 2:01 am

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Aug 15, 2007 9:04 am

Ех, детски спомени :) Макар че първият филм, Conan the Barbarian, май не беше чак толкова лош, дори да не е точно по Хауърд, макар че не съм го гледал от поне 15 години, така че спомените ми са леко замъглени. Иначе беше голям купон навремето как една група дечурлига се събирахме да гледаме пиратска касета с "Конан" на единственото видео на улицата :)
This signature is not yet rated

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Thu Aug 16, 2007 11:13 am

Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Aug 16, 2007 11:15 am

Започвам да се дразня вече на тва "Тим Бъртън, Джони Деп, Хелена Бонъм Картър"... :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Aug 16, 2007 11:23 am

Но се пак и Алан Рикман И САША КОЕН :shock:
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 16, 2007 11:24 am

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Aug 16, 2007 11:35 am

Ми още от същото :roll:
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Aug 16, 2007 11:43 am

Култ! :D Плискен, дай хард и СПАРТАА!!

http://www.totalfilm.com/movie_news/len ... ork_remake

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Aug 16, 2007 11:53 am

Хм... бе точно за това и аз се чудя дали да се радвам или не... Все пак Кърт Ръсел си се справи с ролята на Snake Плискен не просто прекрасно, а и аз не знам как да го опиша... а ако ще се опитват да показват и повече от вътрешния му свят... бе знам ли, може и да стане нещо, в Die Hard 4.0 като че ли имаше малко почти не-изкуствени погледи в душата на Маклейн, може и тук да успеят да вкарат нещо... ама - поживем, увидим...
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.