В телата си разпръснати върнете се
- Moridin
- Global Moderator
В телата си разпръснати върнете се
Малко инфо за тая книжка? Чудя се дали да си я зема Винаги съм й се точел, пък сега я намерих евтинко - и макар резюмето отзад да не ми звучи особено добре, все пак е печелила Хюго...
This is it. Ground zero.
- Amos Trask
- Aes Sedai
Те и без това само първите две ги има на български. Мор, съветвам те да си ги вземеш така - първата по едно време я имаше навсякъде по левче.zhivik wrote:Проблемът е, че е поредица - Riverworld - и по-нататък книжките стават доста скучни. Първата е добра, втората също става, но от там нататък върви само надолу. Иначе идеята е интересна, но само дотам си остава.
Feel the summer!
- Amos Trask
- Aes Sedai
Филм има ама е меко казано гола вода. Иначе така и не си намерих другите книжки навремето та само първата съм чел и ми хареса доста даже от време на време се чудя кво става натам, та некой ден мое ги огрее.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”