Нищо.Yan wrote:И аз какво съм виновен, че не четеш за какво иде реч в поста

Moderator: Moridin
Нищо.Yan wrote:И аз какво съм виновен, че не четеш за какво иде реч в поста
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е ОМГ тва чек са го видях. Бруталния на квадрат !!!!Moridin wrote:http://www.webpark.ru/comments.php?id=26412
бтв от тия дивотиихората изпуснаха НАИСТИНА УБЕР ЦЕННИЯ ЛИНК
![]()
![]()
![]()
"Why are you really here?"
"Because I'm bored!"
та да постна пак ;р
Според един приятел повечето проблеми на жените идвали оттам, че твърде образно си представяли нещата...Morwen wrote:Сори, за спама, но си го представих...![]()
![]()
Куче спаси от падане самолет в Италия
11 август 2007 / News.dir.bg
Куче помогна да се избегне катастрофа на пътнически самолет в Италия, съобщи пред журналисти представител на международното римско летище Фиумичино.
По думите му то трябвало да пътува в самолет на авиокомпанията “Blu Air“ по маршрута Рим-Букурещ, съобщи Дарик радио. Собственикът на кучето обаче видял в илюминатора, че докато самолетът вече рулирал по излетната полоса, неговият любимец тича по пистата и лае срещу самолета. Той съобщил веднага на екипажа, а пилотите предали информацията на диспечерите, които спрели излитането. Веднага станало ясно, че самолетът по неизвестни причини не е успял да затвори един от люковете си, което би предизвикало неизбежна катастрофа при излитането. Именно през този люк изскочило и кучето, съобщи БГНЕС. Пилотите дори не подозирали за неизправността, защото нито един от уредите не алармирал за отворения люк. “Благодарим на кучето, то предотврати авиокатастрофата“, заяви Лука Чарлини, ръководител на летището.
Yan wrote:Възглавница-мечта:
- Spoiler: show
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 3 guests