Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jul 28, 2007 12:35 am

Кажете откъде мога да си дръпна третия сезон на Д-р Хаус, че в Арената и Замундата не мога да го намеря (няма го вероятно), а от ИзоХънт не тегли изобщо :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sat Jul 28, 2007 12:40 am

Има го на Арената, провери пак там. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jul 28, 2007 12:46 am

Уф, че съм зле, търсила съм в грешния раздел :roll:. А и с цялостно търсене не ми изкарва резултатите най-първи, а трябва да ровя в страници назад, за да намеря БоксСет иконка със заглавието на сериала. Много странно. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sun Jul 29, 2007 10:58 pm

Между другото, някой предприемчив индивид е отмъкнал първите четири епизода от третия сезон Weeds, та сега ги има в Арената :) Та за почитателите, приятно гледане - качеството е добро, само субтитри няма, ама май феновете тук нямат и нужда :)
This signature is not yet rated

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Mon Jul 30, 2007 7:56 pm

Видях, че по НТВ върви Смит. Някой гледа ли го? Аз го гледах още когато идлезе и ме беше яд, че беше толкова кратък. Много ми хареса, прилича ми на Жега (но, за съжаление, нямаше силния образ на Ал Пачино). Джеф (Саймън Бейкър) ми хареса най-много, много луд пич. :) Хоуп можеха и да не я правят толкова досадна, жалко за Вирджиния Медсън. Обще взето добър сериал.
pulled out

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Jul 30, 2007 11:07 pm

Сериалът е кратък, защото е поредният отрязан от Големите Босове(тм), затова и аз май ще го пропусна, че да не ме е яд след това.
This signature is not yet rated

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Aug 02, 2007 12:40 pm

Изгледах и трите сезона на House M.D. и си цвиля от кеф :). Третият сезон ме разочарова доста, не откъм медицинските случаи (бяха си все така невероятно интересни), а заради всичко останало. Изкефи ме проточилата се в няколко серии история с полицейския служител, от друга страна обаче не ме накефи нищо от случващото се с екипа на Хаус, както и финала :roll:. Ще има следващ сезон, нали?!

В третия сезон някак фокусът не падаше толкова върху разрешаване на случаите, Хаус изглежда още по-незаинтересован. Това като промяна изобщо не ми допадна.

Като цяло първите два сезона са ТРЕПАЧ. Имаше един епизод (май в третия обаче), в който извадиха 10 м тения от червата на една! Беше невероятно :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Aug 02, 2007 1:17 pm

Аз съм на 5ти сезон на The Shield. 4ти беше колеблив въпреки участието на Глен Клоуз, но пък имаше подобаващ и кефещ финал. В първия епизод на 5ти сезон към каста се присъедини Форест Уитакър, което счупва моя кефометър от раз, въпреки вече поизтърканата концепция на сериала.

Хаус ще го загледам по някое време, първо съм заредил Entourage от демоноида първите 3 сезона, от бая време искам да го тествам.

едит: смених го тоя подпис най-сетне, ако има оплаквания - директно на форума, НЕ НА ЛС, за да можем да направим едно хубаво каране!

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Thu Aug 02, 2007 2:44 pm

Elayne wrote:Изгледах и трите сезона на House M.D. и си цвиля от кеф :). Третият сезон ме разочарова доста, не откъм медицинските случаи (бяха си все така невероятно интересни), а заради всичко останало. Изкефи ме проточилата се в няколко серии история с полицейския служител, от друга страна обаче не ме накефи нищо от случващото се с екипа на Хаус, както и финала :roll:. Ще има следващ сезон, нали?!

В третия сезон някак фокусът не падаше толкова върху разрешаване на случаите, Хаус изглежда още по-незаинтересован. Това като промяна изобщо не ми допадна.
Ще има четвърти сезон на есен. Аз предупредих, че третият не е съвсем на нивото на първите два, но какво да се прави. А на мен пък краят макар и такъв ми хареса, толкова по Хаус-ки беше това, което стана. А и макар да си ме кефи сериалът, това, което обещава началото на новия сезон, има потенциал да стане още по-добър сериал или, уви,да забие в дъното. Ще видим накъде ще я подкара.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Aug 02, 2007 2:51 pm

Muad_Dib wrote:едит: смених го тоя подпис най-сетне, ако има оплаквания - директно на форума, НЕ НА ЛС, за да можем да направим едно хубаво каране!
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Aug 02, 2007 4:48 pm

Гледам аз и 4400, 7 епизода дотук. Много е зле милото :(, направо... Обетования град, пък световни конспирации, разни инжектирани хора с това и онова. Кой добър, кой лош... изобщо и аз не зная що го гледам още.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Fri Aug 03, 2007 9:18 pm

Elayne wrote:Гледам аз и 4400, 7 епизода дотук. Много е зле милото :(, направо... Обетования град, пък световни конспирации, разни инжектирани хора с това и онова. Кой добър, кой лош... изобщо и аз не зная що го гледам още.
Аз пък смятам,че е доста добър като се има предвидмче е летен филър!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Aug 05, 2007 2:09 am

Изгледах първия сезон (10 епизода) на Kyle XY, сега свалям втория, който още не е приключил (излезли са 9 епизода). Сериалът има интересна история, макар че по някои показатели е със средно качество, по мое мнение. Главният герой нещо започна да ме дразни, гласът му особено много, а и конспирацийката е леко клиширана. Във всеки случай сериалът е интересен и върви бързо и приятно.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Aug 05, 2007 1:48 pm

Най-сетне доизточих red dwarf и 4ти сезон ма тва се гледа адски трудно без субтитри с моя английски. :x :x
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Vankata
Paragon

Post by Vankata » Sun Aug 05, 2007 4:52 pm

В Замундата са пуснали 1-ви епизод на новия сериал "Masters of Science Fiction". Всяка серия ще бъде екранизация на класически SF разказ. През първия сезон се очакват:

1. A Clean Escape (John Kessel)
2. The Awakening (Howard Fast)
3. Jerry Was a Man (Robert Heinlein)
4. The Discarded (Harlan Ellison)
5. Little Brother (Walter Mosley)
6. Watchbird (Robert Sheckley)

Изглежда интригуващо. :)
За по-подробна информация: http://www.mastersofscifi.com/site/