Дали е много добра или не е въпрос на лично мнение, но неоспорим е фактът че идеята е остро изплагиатсвана от Yu Yu Hakusho.Ама много остро.Впрочем, и аз намирам първоначалната идея на Блийч за много добра.

Moderator: Moridin
Дали е много добра или не е въпрос на лично мнение, но неоспорим е фактът че идеята е остро изплагиатсвана от Yu Yu Hakusho.Ама много остро.Впрочем, и аз намирам първоначалната идея на Блийч за много добра.

Точно това имам предвид - без да знам от кой и къде е изплагиатствана ми харесваDarkling wrote:Дали е много добра или не е въпрос на лично мнение, но неоспорим е фактът че идеята е остро изплагиатсвана от Yu Yu Hakusho.Ама много остро.Впрочем, и аз намирам първоначалната идея на Блийч за много добра.
 Не съм сведуща кой знае колко в областа на анимето. След време вероятно и мен ще започнат да ме нервират остро подобни неща.
 Не съм сведуща кой знае колко в областа на анимето. След време вероятно и мен ще започнат да ме нервират остро подобни неща. Трябва само да поосвободя малко място и ще го спипам.
 Трябва само да поосвободя малко място и ще го спипам.Щом си харесала Хънтъра определено трябва да гледаш и това, бих казал дори че ми допадна повечеAmelia wrote:Yu Yu Hakusho...
Тва ми се гледа, но не мога да го открия. Иначе от същия автор съм гледала едно невероятно шоненче Hunter X Hunter и го препоръчвам на всички.

).
 ). Спомням си че имаше гаден, гаден CGI, който смъква оценката допълнително
 Спомням си че имаше гаден, гаден CGI, който смъква оценката допълнително 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest