Pain'tball
Moderator: Moridin
Смятате да ги отстранявате извънтурнирно?!
Ето защо не трябва да се обявяват съставите, Байа!

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не знам що реши, че професионалният пейнтболър е извънмерно интелигентен.77. Momcheta Boys

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Ми shayhiri, ти сам изпорти номера и името на отбора ви: Та не мЪ гледай мен сега!!!shayhiri wrote:Смятате да ги отстранявате извънтурнирно?!Ето защо не трябва да се обявяват съставите, Байа!
Аз само искам информация за отбора на име CATALYST; особено ако може да разберете от къде точно им идва името. (По съвсем професионални причини.)
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Познах, че ше се запълнят местата. Не знаят кво ги чака, горките.
http://eurofootball.bg/paintball.php?v=approved
Насладете се на новата порция идиотски имена. Като се замисля само какъв проблем ни правиха на нас на два пъти.
Ше ги видим, де.
http://eurofootball.bg/paintball.php?v=approved
Насладете се на новата порция идиотски имена. Като се замисля само какъв проблем ни правиха на нас на два пъти.

бля, да съм в 10 часа в студентски тва от ся трее тръгнем деа. ма кво да се праи. Екипировка там ненам кво дават освен маска и пушкало, трее нахлузим аз лекия суичер да пазим врат туй онуй. Пък ше ближем после рани. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Аз бих се пуснал само по скиорски очила и мускули. Ето това вече ше стресне вразите. Но сигурно ше ме задължат с екип - иначе дисквалифе.
Пусис. 

Мдам, ма трееше да подрусваш сланинки в тон с името ебати. Да беше "Глиганите" разбирам. мдам панталона е ценен, то за маскировка там нема нужда понеshayhiri wrote:Аз бих се пуснал само по скиорски очила и мускули. Ето това вече ше стресне вразите. Но сигурно ше ме задължат с екип - иначе дисквалифе.Пусис.

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
"Сланинки" is no more! 
"Сланинки"'s gone for good!
"Сланинки"'s never to return!
А иначе вече сме "Осминафиналистите", бе, къде гледаш?
Нали ти не искаше да сме свьинье или ньерьези?... Ъ-ъ, ти и тъпата ПиАрка. 

"Сланинки"'s gone for good!

"Сланинки"'s never to return!

А иначе вече сме "Осминафиналистите", бе, къде гледаш?

- Amos Trask
- Aes Sedai
А могат да си направят и униформи даже...thunder wrote:а един отбор на форума не е късно да се направи: примерно Рол, Емо, Пъксли, Ваклия и Никола могат да си направят отборче и да се кръстят Young Men

- Spoiler: show

Feel the summer!
- BaYa
- Forsaken
Amos Trask wrote:А могат да си направят и униформи даже...thunder wrote:а един отбор на форума не е късно да се направи: примерно Рол, Емо, Пъксли, Ваклия и Никола могат да си направят отборче и да се кръстят Young Men![]()
- Spoiler: show

Мммммммммммда, да, да!!! И да избягват изстрелите на противника танцувайки УайЕмСиЕй!

Luxury is a matter of having options!!!