Бтв, не знам какво и как си чел, но именно звездичките ти ми се виждат дълбоко излишни. А и секс не е неприлична дума някак, би трябвало да знаеш.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Когато влезеш в сайта, погледни в най-лявата колона. Почти най-отгоре има нещо, което се нарича каталог. Това е стария архив на Арената, където се пазят повечето филми, които в момента не са на новия тракер. Има и уловка, за съжаление. Ако искаш да сваляш безплатно от архива, трябва да изчакаш един час след като свалиш файл, преди да можеш да почнеш да теглиш отново. Така че филми, разделени на две части отнемат повече време. Разбира се, винаги може да пратиш SMS, не си спомням колко струваше, и тези ограничения няма да ги има, но това си го решаваш ти.shayhiri wrote:(Само да питам, някой от вас ползва ли Арената и ако да, старият сайт с 20те хил. филма оперативен ли е още, с достатъчно сийдъри? Щото в новия са само 1000 филма.)
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests