OWNEDThe Dragon wrote:<-- Insert random gay joke here -->Roland wrote:Супер яка еИ буквално, и преносно. Де сички какички да мязаха на такива нежни момченца...
Beauty from the screen
- Spoiler: show
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- BaYa
- Forsaken
Гаро, мацето на grellian е от този сериал - Gilmor Girls.
А мадамата на Darkling, бих се заклела че е Mia Kirshner, от The Black Dhalia.

Само едно малко и сепнато въпросче - Как така само по една бе! Не ви ли е срам!!!
А мадамата на Darkling, бих се заклела че е Mia Kirshner, от The Black Dhalia.

Само едно малко и сепнато въпросче - Как така само по една бе! Не ви ли е срам!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Актърисата се казва Алексис Бледел и от Sin City насетне ми стана любима, та почнах да си събирам нейни уолпейпъри и даже се принудих да гледам един крайно женски филм, в който тя участва неречен "The sisterhood of the traveling pants". Жалко, че участва предимно в сериали. Радвам се, че не само аз съм забелязал колко е красива.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Слънце,аз си питам профилактично момичетата.Но ако искаш и ти драсни ред,дваRoland wrote:Мило, между предния ти пост и тоя са писали само мъже
Тишо,и на мен мацката много ми харесва.Казва се Карла Гуджино.Тя в началото е била модел и я има в клипа на Бон Джоуви-Always.Там е много млада,но е неотразима и сякаш с времето става все по-секси.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.