OWNEDThe Dragon wrote:<-- Insert random gay joke here -->Roland wrote:Супер яка еИ буквално, и преносно. Де сички какички да мязаха на такива нежни момченца...
Beauty from the screen
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
- Spoiler: show
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- BaYa
- Forsaken
Гаро, мацето на grellian е от този сериал - Gilmor Girls.
А мадамата на Darkling, бих се заклела че е Mia Kirshner, от The Black Dhalia.

Само едно малко и сепнато въпросче - Как така само по една бе! Не ви ли е срам!!!
А мадамата на Darkling, бих се заклела че е Mia Kirshner, от The Black Dhalia.

Само едно малко и сепнато въпросче - Как така само по една бе! Не ви ли е срам!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Актърисата се казва Алексис Бледел и от Sin City насетне ми стана любима, та почнах да си събирам нейни уолпейпъри и даже се принудих да гледам един крайно женски филм, в който тя участва неречен "The sisterhood of the traveling pants". Жалко, че участва предимно в сериали. Радвам се, че не само аз съм забелязал колко е красива.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com
http://troshanov.wordpress.com
Слънце,аз си питам профилактично момичетата.Но ако искаш и ти драсни ред,дваRoland wrote:Мило, между предния ти пост и тоя са писали само мъже
Тишо,и на мен мацката много ми харесва.Казва се Карла Гуджино.Тя в началото е била модел и я има в клипа на Бон Джоуви-Always.Там е много млада,но е неотразима и сякаш с времето става все по-секси.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.