Преди две години, с "Роботи". Мисля и че с още един-два.Правен ли е изобщо пообен експеримент?
Юли '07
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Amos Trask
- Aes Sedai
Това са си петдесетина хиляди лв. бонус приходи на филм!
Едва ли едно копие със субтитри струва и една десета/стотна от това, ма карай.
Добре, тогава. Последен въпрос. Защо напоследък поне половината анимации (слава богу!) ни ги пускат без дублаж? Включително международни хитове като Хепи Фийт?
Добре, тогава. Последен въпрос. Защо напоследък поне половината анимации (слава богу!) ни ги пускат без дублаж? Включително международни хитове като Хепи Фийт?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Amos Trask
- Aes Sedai
Best things in life come free. 
Той пазарът тук не даяни много-много, период, явно. Иначе тая политика с "филм за 10 лева, 12, ако си студент", нямаше да я има...Amos Trask wrote:Пазарът тук не даяни много-много на експерименти, сори. А боксофис резултатите сами по себе си са достатъчен експеримент.
Но щом искате, направете петиция и когато съберете повече от 5000 подписа ми се обадете. Обещавам да я препратя където трябва.
And you can't dance with a devil on your back...
- BaYa
- Forsaken
А другата възможност, която е може би по-лесна за организиране, е да си има по едно или две кина за оригинални версии със субтитри, както навсякъде по света. (Така и вълкът сит, и агнето цяло!) Който иска оригинал - в киното със субтитри, а който иска да си води децата - в кината с дублирани версии.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Amos Trask
- Aes Sedai
- BaYa
- Forsaken
Ммммда, Amos-e. Аз понеже пребивавам в страната на мечтите, където заради Уди Алън могат да затворят главна и пренатоварена артерия на града цял ден! Добре че още не са ни по(д)канили да му се надупим!

Беше просто алтернативно предложение.

Беше просто алтернативно предложение.
Luxury is a matter of having options!!!
Не-е, дюдс, непременно вижте Surf's Up!
Идеален филм, особено за лятото. И на Айс Ейдж 2 не съм се смял така. (Всъщност - на никой друг филм, освен може би Шрек.) Ей сега го гледах за втори път в Мола, въпреки че го бях свалил от Арената, за да чуя оригиналния звук, а сега, веднага след излизането от киното, си го гледам на компа. В оригинал, разбира се, е още по-добре.
Вижте го. Нищо подобно не е имало. 80 мин. pure fun.
Вижте го. Нищо подобно не е имало. 80 мин. pure fun.
на компа тва. Мисля утре да ходя да зяпна пак Трансформърите преди си предма статията? некой друг малоумник да е навит?
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Мда. В края на двуседмичния си филмов маратон (по една прожекция всеки ден) стигнах и до Парфюмът. Не разочарова, като за последен, и се оказа точно това, което очаквах от него:
а) изключително красива приказна визия и добри актьори
б) история с интересен хай-консепт, която обаче работи само като алегория
Та ако някой го е пропуснал (повечето, доколкото знам) - изненадващо, но в Мола още го въртят стабилно (може ми заради добрата посещаемост): http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=39505 Ако искате да видите една "фентъзи" притча за търсенето на съвършенството и "смисъла" и жертвите, които изисква (и не очаквате нищо друго/повече), няма да останете разочаровани.

а) изключително красива приказна визия и добри актьори
б) история с интересен хай-консепт, която обаче работи само като алегория
Та ако някой го е пропуснал (повечето, доколкото знам) - изненадващо, но в Мола още го въртят стабилно (може ми заради добрата посещаемост): http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=39505 Ако искате да видите една "фентъзи" притча за търсенето на съвършенството и "смисъла" и жертвите, които изисква (и не очаквате нищо друго/повече), няма да останете разочаровани.
Предупредих те.Roland wrote:Чудесен филмОбаче аз си вкарах ебати автогола с толкова скорошното прочитане на книгата и вместо да му се кефя като хората, се нервех на разликите с нея, които са ОГРОМНИ.