Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Излезли са до 4-ти епизод от 'The 4400' и да ви кажа, по-интересно е от първия епизод, но пак е мноооого развлачено и бавно. А и сюжетът се върти около супер изсмукани от пръстите пророчества или нещо такова, изобщо... слаба работа
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
При положение, че го гледаш наведнъж - да. Особено като знаеш, че четвъртият сезон ще е последен (алелуя!) Сравнен с първите два има повече пълнеж по средата, но като цяло става. Реално придвижване в главната сюжетна линия има в началото, и като намек съвсем накрая, така че не очаквай чудеса. Но пак казвам, като подготовка за последния сезон си струва.
This signature is not yet rated
Благодаря ти!zhivik wrote:При положение, че го гледаш наведнъж - да. Особено като знаеш, че четвъртият сезон ще е последен (алелуя!) Сравнен с първите два има повече пълнеж по средата, но като цяло става. Реално придвижване в главната сюжетна линия има в началото, и като намек съвсем накрая, така че не очаквай чудеса. Но пак казвам, като подготовка за последния сезон си струва.
Да, попринцип сядам и ги гледам всичките на куп, иначе си губи смисъла, защто почти веднага след това 50% от съдържанието ти се е изпарило.. Иначе от тези сезони спокойно сглобени могат да станат 3-4 двучасови филма

Супер.zhivik wrote:Първо ще се появи още една минисерия (мисля че ще е в две части, по около два часа всяка), някъде през ноември. След това четвъртия сезон започва в началото на януари, така че предполагам, че ако не са почнали снимките, това ще стане много скоро.

Догледах 'Вероника Марс', финалът не беше задоволителен и не ми хареса, изобщо. Развитието на любовната история пък беше трагично и също не ми хареса.
Като цяло сериалът е много интересен, Вероника е страхотна, красавица е и е доста умна, кеф си е да я гледаш как разкрива случаи. Препоръчвам за убиване на времето.
Като цяло сериалът е много интересен, Вероника е страхотна, красавица е и е доста умна, кеф си е да я гледаш как разкрива случаи. Препоръчвам за убиване на времето.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Какво да ти кажа, първите два-три сезона са адски брутални, ама след това почва да доскучава, просто повече от същото. Нещо почвам да ставам радикален, ама май на всички добри сериали трябва да им се забрани да имат повече от три сезона, че по-нататък само развалят доброто впечатление. И кога най-накрая превелите го у нас ще разберат, че shield идва от police shield, т.е. полицейска значка, а не щит?Muad_Dib wrote:Освен това благодарение на Николов се размазвам на The Shield, няма такъв сериал...
This signature is not yet rated
Ми то си е "Значката" мноо ясно ебати. Аз събове за на английски нещо рядко пускам нарочно. Уф чака ме мене и батълстар галактиката ма да си догледам 3 сезон на TMNT
Иначе жалко че не мога да уцелвам Монти Пайтъните по тв7 напоследък
.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдааааа... бе... то... не баш сериал, ама... абе... сериал си е пък, in more than one sense 
http://sluggy.com/daily.php?date=010325
Аааа-хъм, ша ма извинявате, фана ма жегата... или пък... ако някой си спомня стария виц... СКУУУУУ-КАААААА!

http://sluggy.com/daily.php?date=010325
Аааа-хъм, ша ма извинявате, фана ма жегата... или пък... ако някой си спомня стария виц... СКУУУУУ-КАААААА!

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Искам "RED DWARF"! Некой? Че се точи адски бавно 
смисъл 9/10 и никой не го коментира тва?
http://imdb.com/title/tt0094535/
хех тва само цитатите като чета и приритвам

смисъл 9/10 и никой не го коментира тва?

http://imdb.com/title/tt0094535/
хех тва само цитатите като чета и приритвам

- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”