Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jul 13, 2007 11:01 am

Излезли са до 4-ти епизод от 'The 4400' и да ви кажа, по-интересно е от първия епизод, но пак е мноооого развлачено и бавно. А и сюжетът се върти около супер изсмукани от пръстите пророчества или нещо такова, изобщо... слаба работа :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

andril
Smallfolk

Post by andril » Fri Jul 13, 2007 2:11 pm

А аз мога ли да попитам тук някой следи ли сериала Battlestar Galactica? И ако да, може ли да ми каже, третият сезон дали си заслужава тегленето? :D

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Jul 13, 2007 2:37 pm

При положение, че го гледаш наведнъж - да. Особено като знаеш, че четвъртият сезон ще е последен (алелуя!) Сравнен с първите два има повече пълнеж по средата, но като цяло става. Реално придвижване в главната сюжетна линия има в началото, и като намек съвсем накрая, така че не очаквай чудеса. Но пак казвам, като подготовка за последния сезон си струва.
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Jul 13, 2007 2:57 pm

Аааа, малко лични впечатления и информация за Six Degrees, ако може!
Благодаря! Image
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

andril
Smallfolk

Post by andril » Sat Jul 14, 2007 10:42 am

zhivik wrote:При положение, че го гледаш наведнъж - да. Особено като знаеш, че четвъртият сезон ще е последен (алелуя!) Сравнен с първите два има повече пълнеж по средата, но като цяло става. Реално придвижване в главната сюжетна линия има в началото, и като намек съвсем накрая, така че не очаквай чудеса. Но пак казвам, като подготовка за последния сезон си струва.
Благодаря ти!
Да, попринцип сядам и ги гледам всичките на куп, иначе си губи смисъла, защто почти веднага след това 50% от съдържанието ти се е изпарило.. Иначе от тези сезони спокойно сглобени могат да станат 3-4 двучасови филма :roll: като първия.. А те всъщност четвъртия сезон сега го снимат нали?

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Sat Jul 14, 2007 12:16 pm

Първо ще се появи още една минисерия (мисля че ще е в две части, по около два часа всяка), някъде през ноември. След това четвъртия сезон започва в началото на януари, така че предполагам, че ако не са почнали снимките, това ще стане много скоро.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Jul 15, 2007 11:37 am

zhivik wrote:Първо ще се появи още една минисерия (мисля че ще е в две части, по около два часа всяка), някъде през ноември. След това четвъртия сезон започва в началото на януари, така че предполагам, че ако не са почнали снимките, това ще стане много скоро.
Супер. :lol: Battlestar, колкото и да го разводняват, си остава най-добрия сай-фай онгоинг в момента за мен. 8-)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 16, 2007 12:48 am

Догледах 'Вероника Марс', финалът не беше задоволителен и не ми хареса, изобщо. Развитието на любовната история пък беше трагично и също не ми хареса.

Като цяло сериалът е много интересен, Вероника е страхотна, красавица е и е доста умна, кеф си е да я гледаш как разкрива случаи. Препоръчвам за убиване на времето.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 18, 2007 11:14 am

ПУСНАЛИ СА НОВ ЕПИЗОД НА ДЕКСТЪР!

Освен това благодарение на Николов се размазвам на The Shield, няма такъв сериал...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jul 18, 2007 11:56 am

Zomg свалям го довечера веднага. :lol:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Wed Jul 18, 2007 12:24 pm

Muad_Dib wrote:Освен това благодарение на Николов се размазвам на The Shield, няма такъв сериал...
Какво да ти кажа, първите два-три сезона са адски брутални, ама след това почва да доскучава, просто повече от същото. Нещо почвам да ставам радикален, ама май на всички добри сериали трябва да им се забрани да имат повече от три сезона, че по-нататък само развалят доброто впечатление. И кога най-накрая превелите го у нас ще разберат, че shield идва от police shield, т.е. полицейска значка, а не щит?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jul 18, 2007 12:27 pm

Ми то си е "Значката" мноо ясно ебати. Аз събове за на английски нещо рядко пускам нарочно. Уф чака ме мене и батълстар галактиката ма да си догледам 3 сезон на TMNT :mrgreen: Иначе жалко че не мога да уцелвам Монти Пайтъните по тв7 напоследък :evil: .
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Mon Jul 23, 2007 3:43 pm

Мдааааа... бе... то... не баш сериал, ама... абе... сериал си е пък, in more than one sense :)

http://sluggy.com/daily.php?date=010325

Аааа-хъм, ша ма извинявате, фана ма жегата... или пък... ако някой си спомня стария виц... СКУУУУУ-КАААААА! :twisted: :dunno:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jul 23, 2007 3:52 pm

Искам "RED DWARF"! Некой? Че се точи адски бавно :(

смисъл 9/10 и никой не го коментира тва? :shock:
http://imdb.com/title/tt0094535/

хех тва само цитатите като чета и приритвам ;)
Spoiler: show
Rimmer: So what happens now? How...
[sighs]
Rimmer: how do I die?
Cassandra: Lister catches you making love to Kochanski and shoots you through the head with a harpoon gun.
Rimmer: [Slowly becomes stunned] Can you just double-check that?
Cassandra: I've seen it. It's what happens in the old laundry room.
Rimmer: So let me repeat what I think you're saying. Arnold, that's me, and Kochanski, that's the woman, the really attractive one you saw earlier; me and her are in bed giving it rizz, when Lister, that's the short dumpy one with the stupid haircut, walks in and shoots me through the head while I'm making love to Kochanski.
Cassandra: That is what's going to happen.
Rimmer: FANTASTIC.
Kryten: [waking up after a night of partying] Oh, my goodness... Oh... my head. Oh, what happened to me? Damage control report. Oh! Dehydration level, 45%. Recall of previous evening, 2%. Embarrassment factor, 91%! Advised repair schedule; reboot startup disc, offline for 36 hours and replace head. Boy! What a night!
[others groan and start to wake]
Kryten: Is it just me, or is that cockroach shuffling too loudly?
Rimmer: Kryten, it's called a hangover, don't panic.
Rimmer: Look, sooner or later, we're gonna have to face the fact that we're not all gonna get out of this in one piece. Or if we are, it's gonna be one big flat piece.
Lister: And?
Rimmer: It's time we decided who's gonna take the one-man escape pod.
The Cat: How?
Rimmer: Well, if you'll just bear with me, I think I've devised a fair and equitable system of choosing who should survive. It's based on age, rank, seniority, usefulness... to cut a long story short it's me. I was as stunned as you are, which is why I demanded a recount. But blow me! It didn't come out of me again! Keys?
Lister: Rimmer, the escape pod is not an option.
Rimmer: Why not?
Lister: It escaped last Thursday. I was having a few beers. I didn't bother to get up, so I used the release mechanism as a bottle opener.
[Imitates sound of escape pod travelling in space]
Lister: Whoosh!
Rimmer: That's it, then! We're finished!
Lister: Drop dead!
Rimmer: Already have.
Lister: Encore!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jul 24, 2007 10:57 am

Просто съм размазан от качеството на Значката....Свърших втория сезон и съм в СТУПОР...