Зомг. Според мен в първите три няма лош. Ако и четровката е на тяхното ниво ще ме изненада много приятно. Като гледам всички са доволни засега от филма.shayhiri wrote:Четворката си е най-доброто.Е, може би все пак наравно с първия.
![]()

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Втория път го гледах в претъпкана зала (голямата на Арена) - учудващо за сряда вечер. Много мразя така, но в случая си заслужаваше, щото тълпата се кикотреше с готовност на всеки куц майтап, правейки ги поносими и за мен. Като записания смях в ситкомите, но много по-резултатно. Даже ми ритаха седалката, цвилейки от кеф. Как да не се вживееш?
Users browsing this forum: No registered users and 34 guests