Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jul 13, 2007 12:34 pm

Marfa wrote:Чудех се де да го пусна това, колебаех се между Абсурдистан и спама, но в крайна сметка Родината изтегли късата сламка. Ти си дребен, черен и роден на село? Ти пишеш по форуми? Следователно ти си влечуго зад компютъра! :devil: :ninja:
Баси олигофрена прост, с извинение, ама не заслужава аргументирано изказване.

Бтв един филм можел да бъде второстепенен :lol:

shannara
Misting

Post by shannara » Fri Jul 13, 2007 12:37 pm

:mrgreen: Да продължим да изливаме отровата в нета, братя влечуги! Бъдете злобни, смъртоносни и герои на Тарантино!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Jul 13, 2007 12:39 pm

Все пак много зависи кои форуми е следял този гений на българската народопсихология. Не знам дали скоро сте хвърляли поглед върху форумите на Mediapool, или пък тези на сайтовете от групата на Dnes.bg, но там май подобни определения не са далеч от истината. Дори и във форумите на Дневник на моменти има наистина потресващи изказвания, които са много повече на място във форум на "Нощен труд" (ако има изобщо такъв). Така че хора действително има всякакви, и се боя че в по-големите форуми, които се модерират трудно, наистина има немалко крайно просташки мнения.

Само за пример, ако някой незапознат с форумите у нас търси форум за научна фантастика и фентъзи, логично е да почне от големите издателства. Но какво ще намери в нашия случай - печално известния форум на "Бард". Вярно в момента че е далеч от най-просташките си дни, но ето пример за създаване на напълно погрешна представа. Така че явно статията е доста непредставителна, и със сигурност не се отнася до по-голямата част от пишещите по форуми или блогове. Това разбира се не извинява автора, но определено поставя под въпрос неговия професионализъм, което не е нищо ново за родната ни преса, уви.
This signature is not yet rated

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 13, 2007 1:03 pm

Просто подлогите на системата и черните им господари с право са в ужас от нарастващата мощ и влияние и инхерентната неконтролируемост на нета. Четвърта власт? :roll: Not any more, assholes! Brainwashing just got a little bit harder. :twisted:
Spoiler: show
Написано на Зимбюлски, иначе няма да ме разбере. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Jul 13, 2007 1:06 pm

"Другият тип е тъжен гей, като в тая група се причисляват и немалко жени" :lol: :lol: :lol:
Иначе да си призная, отначало и аз се впрягах доста като взех да влизам във форуми, но по някое време осъзнах, че си е просто вид комуникация със своите норми и правила - или ги приемаш, или бягаш. Статията е глупава, естествено.
Веднъж много се забавлявах, като прочетох за себе си по повод работата ми по "Песен за огън и лед", че трябва да бъда "скопен, обесен и хвърлен на кучетата" :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 13, 2007 1:12 pm

В този ред? Или още по-гадно?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Jul 13, 2007 1:41 pm

Цитат беше. Като ти стане работата малко по-публична, просто е неизбежно :)
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 13, 2007 1:43 pm

Нали. :lol: Аз защо се скатавам.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jul 13, 2007 1:52 pm

Цитат от блога ми:
“Дребно, черно, на село родено - що е то? БЛОГЪР”
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Jul 13, 2007 2:40 pm

Той току що открил огъня човечеца! Трябва да ми се прости и да се разбере че му остават около 30.000 години шлайфане и еволюиране!!!
Image

(Ако има нещо което дълбоко мразя в тоя живот - това са генерализациите!!!) :devil:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 13, 2007 3:14 pm

BaYa wrote:(Ако има нещо което дълбоко мразя в тоя живот - това са генерализациите!!!) :devil:
:lol: Това беше малко като:
Две неща мразя в тоя живот. Ксенофобията... И холандците.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Jul 13, 2007 5:03 pm

Ми поне кажи, в какво си приличат моето изказване и твоят пример???!?!? Понеже "холандци" ми звyчи като генерализация. "Ксенофобия", не чак толкова!
Image

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jul 13, 2007 5:20 pm

Ами, да кажеш, че мразиш единствено и само всички генерализации, си е... генерализация. :lol:

Също като бащата на Остин Пауърс, който, нали, ненавиждаше хората, които мразят други народи... и холандците! :twisted: И нямаше нищо против белгийците... освен общата им граница с Холандия! :twisted:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Jul 13, 2007 5:48 pm

Ммммммммне, мойто е супрагенерализация! Мразя изразите които почват с "Всичките едикаквоси са ...". И един от най-омразните ми е "Всички мъже са еднакви!", казан от мацка преливаща самочувствие! (Не че не си знаем че повечето се задвижвате от един и същ подтик, но това е съвсем друга бира остро несъвместима с неуважението на генерализациите!)
Но все още не съм видяла мой израз от сорта: "Всички генерализатори са олигофрени!" <-- Това е само пример! :twisted:

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Fri Jul 13, 2007 6:17 pm

"Баща ми казваше, че има два типа хора: тези, които си мислят, че има два типа хора и тези, които не мислят така."
- Приключенията на Стен
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"