28 седмици по-късно

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jul 10, 2007 10:53 pm

Ми написал съм какво ми харесва в ревюто, което, стискайте палци, няма да се появи толкова далеч във времето.
And you can't dance with a devil on your back...

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Jul 12, 2007 12:53 pm

Миии, след като го изгледах и аз най-после, трябва да си призная че съм от "харесалите го". Не че не можеше да се изпипа повечко и да се позапушат някои дупки, но за млад и почти неопитен резисьор като Фреснадиьо, ми се стори доста добър. И със снимачният похват ( c камера на рамо като документалните), доста ме държа в напрежение.
Вярно че сцената м/у майката и бащата, в изолационното, е доста тежка. Но не смятам че е направена безсмислено. Както беше казал преди Рол, това е възмездието на майката.
Spoiler: show
Макар че аз мисля че метафорично е наказана заради отмъстителноста си. А не защото вкарва вируса. Тя знаеше че е носител и че не е болна. Но нарочно му каза че го обича, за да я целуне и така да го зарази. Hе прецени че преди да пукне, той ще озверее! Един вид, предумишлено, го уби. И затова трябваше де умре и тя!
Много ми въздействаха сцените със стрелбата, когато на войниците се заповяда да стрелят подред!!
Image
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jul 12, 2007 1:37 pm

Бая, това не е вярно. Майката нищо не знаеше, защото такова нещо дотогава не беше имало и никой не подозираше, че е възможно. Тя изобщо почти не разбираше къде се намира...
And you can't dance with a devil on your back...

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Jul 12, 2007 2:22 pm

Ми то също спада в графата "Лични мнения" и определено тя не ми мязаше на неадекватна, объркана женица.
Spoiler: show
Още когато той тръгва към изолационното, се вижда как тя по някакъв начин го усеща. Даже доста беше наблегнато на това докато го следеше камерата. Просто ти го натрапват. И единствените "странични" кадри бяха от когато той я заряза - вярно, много позорно! Израженията им (особенно нейното) и всичко останало само припомняше как я заряза. Така че просто инстинктивно го усетих у нея - омразата и желанието за мъст. Останах с такова чувство.
Така или иначе ми се наложи да го изтрия, но ще го дръпна с по-добро качество и ще го гледам пак. Определено е от филмите които "преглеждам" за детайли, та ще досподелям. :thumbsup:
А някой да е гледал, пак от Фреснадиьо, Esposados или Intacto?? Последният, макар и леко забъркан, бил доста добър и "особен".
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!