28 седмици по-късно
- BaYa
- Forsaken
Миии, след като го изгледах и аз най-после, трябва да си призная че съм от "харесалите го". Не че не можеше да се изпипа повечко и да се позапушат някои дупки, но за млад и почти неопитен резисьор като Фреснадиьо, ми се стори доста добър. И със снимачният похват ( c камера на рамо като документалните), доста ме държа в напрежение.
Вярно че сцената м/у майката и бащата, в изолационното, е доста тежка. Но не смятам че е направена безсмислено. Както беше казал преди Рол, това е възмездието на майката.
Вярно че сцената м/у майката и бащата, в изолационното, е доста тежка. Но не смятам че е направена безсмислено. Както беше казал преди Рол, това е възмездието на майката.
- Spoiler: show
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
Ми то също спада в графата "Лични мнения" и определено тя не ми мязаше на неадекватна, объркана женица.
А някой да е гледал, пак от Фреснадиьо, Esposados или Intacto?? Последният, макар и леко забъркан, бил доста добър и "особен".
- Spoiler: show

А някой да е гледал, пак от Фреснадиьо, Esposados или Intacto?? Последният, макар и леко забъркан, бил доста добър и "особен".
Luxury is a matter of having options!!!