Юли '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Super M
Warmage

Post by Super M » Tue Jul 10, 2007 8:25 pm

Ма мноу е як Дай Харда ве! Особено там в тунела и после със самолетчето :lol:
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jul 10, 2007 11:22 pm

Значи Харито засега понасмърдява според ревютата, така ли? Жалко, Дима каза, че точно тая книга е много яка...

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Jul 10, 2007 11:26 pm

Аааа, мен всички книги си ме кефят :)(последните особено много), а в тая има Ъмбридж, която е особено гнусен индивид и трябва да бъде видяна. Чакам си го с нетърпение Потъра... и единия и другия.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 11, 2007 10:32 am

Super M wrote:Ма мноу е як Дай Харда ве! Особено там в тунела и после със самолетчето :lol:
Sarcasm detected! :spite:

Никола, ето:

http://www.rottentomatoes.com/m/harry_p ... 2&page=all

Общата оценка се пооправи, но все още е ниска за този франчайз. (Не и по мное мнение, де - аз бих дал 80-85% на тройката и не повече от 20-30% на останалите, особено годоуфул скапаните Кълъмбъсчета.) А консенсусът е, че не достига нивото на предишните. :roll: И че нищо интересно не се случва, както и в книгата (петата).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jul 11, 2007 12:05 pm

Въпреки всичко Потъра ще се гледа на кино. Не че съм голям фен на франчайза, ама досега всичките съм ги гледал на кино.

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Wed Jul 11, 2007 12:13 pm

Мда и аз така. Само дето киното ще е пълно с вресливи лапета, дето ще пискат при всяко появяване на Потърчо, ама ще го преживея някак :P

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jul 11, 2007 12:37 pm

За мен само тройката се вмества в критериите ми за "филм", останалите са пълна скръб (разбира се 4 е КЛАСИ над първите два, ама то и ние с Валката да снимаме нещо ще е класи над първите два). Не мога да го взема тоя франчайз насериозно, ако ще турско да стане. Главният гаден няма нос по дяволите.... :lol:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jul 11, 2007 12:37 pm

Като се отиде от 22:30 няма хлапета :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Jul 11, 2007 12:43 pm

А-ха-ха, първият Хари Потър има 79% рейтинг на RT, поредното доказателство колко неадекватен е този сайт. 79% за една от най-големите бози на десетилетието е меко казано идиотщина.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Jul 11, 2007 12:56 pm

Roland wrote:Като се отиде от 22:30 няма хлапета :mrgreen:
Всъщност и аз се замислих дали да не кажа това, но се спрях, защото всъщност не е съвсем ясно дали няма да решат, че филмът е детски и да не го дават от 22:30... макар че точно този да го нарекат "детски" ще бъде... интересно :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Jul 11, 2007 12:57 pm

Никъв шанс, ще си го има стандартно на всеки час поне първата седмица. За вечерната прожекция съм навита, стига да имам кинти после за такси :/.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jul 11, 2007 1:09 pm

Demandred wrote:А-ха-ха, първият Хари Потър има 79% рейтинг на RT, поредното доказателство колко неадекватен е този сайт. 79% за една от най-големите бози на десетилетието е меко казано идиотщина.
Как успяваш да накараш всяко крайно изказване да звучи толкова импотентно? :shock:
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jul 11, 2007 5:00 pm

Естествено, че Потър е за кино. :) Даже два пъти в моя случай, заради ефектите. Но ако за разнообразие беше нещо читаво, щеше да е much more fun. Четворката втория път ми обърна стомаха, а за първите два филма не ми се говори изобщо. Занижените очаквания, обаче, вършат добра работа.

Както в случая с "Хвани вълната", което е доста по-добър превод на Surf's up от "Всички на сърф". Голяма препоръка! :D Смял съм се с глас (знаете, че обикновено ходя сам на кино) една камара пъти - доста повече отколкото на Оувър дъ хедж, например. "Историята" е хиперобикновена, но представянето й като документален филм обира всички точки. Гениално в простотата и изпълнението си. Задължителен за кино заради смайващо реалистичните водни ефекти и саундтрека. Дори дублажът - добър, за щастие - не може да съсипе смешките, но все пак се изкушавам задължителният (за мен) втори път да е на компа, защото в оригинала са Лебьоф и... Джеф Бриджис, дюд! :shock: 8-)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Super M
Warmage

Post by Super M » Wed Jul 11, 2007 7:31 pm

Sarcasm detected! Spiteful
Не ве, Алекс, наистина ми хареса Маклейна! Аз преди тва направих един маратон с първите три и общо взето всеки следващ ми се виждаше по-добър.
Блог за хора, които не се примиряват с живота в сиво:
http://troshanov.wordpress.com

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed Jul 11, 2007 10:26 pm

Много е приятен без майтап - и аз отново го препоръчвам. Джон Маклейн наистина по-голям от лютеницата.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...