За новите юзъри - кой съм аз и какъв вятър ме довя дотук :)
Moderator: Moridin
-
- Smallfolk
еми аз съм Марто от Варна регистрирах се щот ме кефи да пиша и исках да видя другите какво пишат . Обичам футбола , карането на колело и още куп други неща . Надявах се да има някакъв конкурс свързан с писането скоро ама на нема .
П.П. Почнал съм едно разказче според мен интересно стана ще пиша за него по нататък .
П.П. Почнал съм едно разказче според мен интересно стана ще пиша за него по нататък .

Здравейте, аз съм Ния от Варна
От доста време чета списанието, понаглеждам и форума от време на време, но чак сега се престраших да се регна (изглеждате pretty scary outside, you know ^^).
На 17 съм, предстои ми да завърша МГ Варна догодина и вече кроя смели планове как ще вляза с нещо като Скандинавистика, Японистика, дори Арабистика в СУ
Обичам да чета, дали фентъзи или нещо друго, което ми грабне окото, май попрекалявам с гледането на спорт - футбол, формула 1, мотогп, тенис, снукър, волейбол, дори понякога сумо (?! ^^), музикалните ми предпочитания пък са от кол и въже - от Placebo през Mika до Royksopp, че дори и j-pop/j-rock. Понастоящем се радвам на лятото и май отчаяно си търся извинение да не се хвана на работа за 2та месеца...
Default състоянието ми е кретенясал оптимист, създава неудобства на останалите понякога, но извън възможностите ми е да го променя

На 17 съм, предстои ми да завърша МГ Варна догодина и вече кроя смели планове как ще вляза с нещо като Скандинавистика, Японистика, дори Арабистика в СУ

Default състоянието ми е кретенясал оптимист, създава неудобства на останалите понякога, но извън възможностите ми е да го променя

Колега арабист/оптимист.
Нищо страшно няма.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Здрасти 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Здрасти и от мен. Дано ви е интересно и приятно във форума:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator