Pain'tball
Moderator: Moridin
Удобно.Xellos wrote:некво до централния вход на парцелите в Орландовци
А и е близо наистина. Преди живеех на Сточна и ходех да се разхождам в гробищата. Биеха всеки парк по страхотни стари дървета и умислена тишина.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мдам не е лошо местенцето да се излегне човек, така и така там семейния парцел. Макар че последния път спокойствие кой знае кво немаше, тъй като работливи мургави субекти през 5 минути минаваха и предлагаха техническа поддръжка на местата.
Ма да, има атмосфера за разлика от бакрените. И велики позиви по оградата.
Иначе тоя тип по-малки халенца не са кой знае ква далавера и ссигурно тряя резервация. тоя на слатина поне си е игрище и квото виждам от сайта мое се джитка веднага ако се изсипем неколко човека. все пак с 20-ката от халите не е сложен транспорта пак. панорамен даже дет съ вика. то па жегички ма ако чакаме да захладнее нема стане никога.
Иначе тоя тип по-малки халенца не са кой знае ква далавера и ссигурно тряя резервация. тоя на слатина поне си е игрище и квото виждам от сайта мое се джитка веднага ако се изсипем неколко човека. все пак с 20-ката от халите не е сложен транспорта пак. панорамен даже дет съ вика. то па жегички ма ако чакаме да захладнее нема стане никога.
For those who come after...
За мен няма значение къде е, продължавам да твърдя, че и до Драгалевци се стига лесно и бързо - стига да е голямо, обширно игрище. Викам за тоя уикенд да почваме да се събираме. Не е толкоз горещо.
Ако няма достатъчно желаещи, ще обявим, че и Рол ще участва. С новия екип.
Ако няма достатъчно желаещи, ще обявим, че и Рол ще участва. С новия екип.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Какъв е проблемът? Като се разберем тук колко сме сигурните, звънкаме?
Пък и там ше е хладно.
Пък и там ше е хладно.