7-ми юли, събота, КУПОН!
Moderator: Moridin
Не, имах предвид, че американците си представят източноевропейците като поляци 

Last edited by Roland on Wed Jul 04, 2007 11:51 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
ОКс, това беше другото, което си помислих, ма пак нямаше много връзка с Полша.
Пък и аз, както знаете, съм си чист южняк на вид и по кръв.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
- Forsaken
Не казах, защото е идиотско, а и допусках, че администрацията може да цензурира описанието ;р Показаха го преди години в един полски филм - толкова стар, че съм забравил вече и заглавието му.shayhiri wrote: А ти така и не каза какъв е тоя покер.![]()
- Spoiler: show
Не е истина!
Добре, добре - едно време са знаели как се прави полякините.
Не че сега са по-различни, де, но смучат здраво и водка, както стана дума, което поне мен доста ме дразни. (
За разлика от повечето мъже нямам навика да спиртосвам жените, за да ги "приведа в готовност".
)
А в Бангкок и Патайа си имаше специални b.j. барове с подплотова активност. Не те оставят да скучаеш докато си пиеш коктейла.
Добра тренировка за споменатия покер.

А в Бангкок и Патайа си имаше специални b.j. барове с подплотова активност. Не те оставят да скучаеш докато си пиеш коктейла.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Сега си го поставете и в подписите тоя цитат.
Деба, мръсно нещо това секса. Не бива и да се споменава - камо ли да се прави! - дори и без кьорава тематична дума, както правя аз.
Добре, де, добре. Млъквам. Точно преводачът ме провокира, аз говорех за стрип-покер. Или и това не е добра идея?

Добре, де, добре. Млъквам. Точно преводачът ме провокира, аз говорех за стрип-покер. Или и това не е добра идея?

Moridin wrote:Аз няма да ям торта от върху Рол....................................
Bat Garo Still Rots wrote:Пък може да се окаже, че не ви е нужна торта даже...
- Interpreter
- Forsaken
Абе пораснале пилци...
Нищо де, Алексис ако идва мое заформим некое тематично пак на маса 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Абе на Уди Алън е по-як цитата по въпросаMorwen wrote: А цитатът на Преводача е гениален:)

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra