Stardust
Аз съм за десния, цветовете ми харесват повече.Иначе "Непослушната приказка" ми звучи добре(без "една").
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
"Непокорна" ми звучи претенциозно..а и "The Fairy Tale That Won't Behave" си е доста детско 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- Moridin
- Global Moderator
Непокорна не става, но това "с характер" не е лошо. Ама пак не достатъчно детско 
Не се излагайте, левият е в ЕДНА цветова гама, десният е в ДВЕ (непасващи, жълто и синьо, ОМГ баси тъпото). Очевидно левият плакат. При това двамцата заедно изобщо не се връзват с останалото, за разлика от пича вляво.

Не се излагайте, левият е в ЕДНА цветова гама, десният е в ДВЕ (непасващи, жълто и синьо, ОМГ баси тъпото). Очевидно левият плакат. При това двамцата заедно изобщо не се връзват с останалото, за разлика от пича вляво.
This is it. Ground zero.
+1.Не се излагайте, левият е в ЕДНА цветова гама, десният е в ДВЕ (непасващи, жълто и синьо, ОМГ баси тъпото). Очевидно левият плакат. При това двамцата заедно изобщо не се връзват с останалото, за разлика от пича вляво.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Е ся това, че имаш сбъркани модни представи не те прави прав ю ноу:)Moridin wrote:Левият е жълто-червен, мила моя приятелко-далтонистке, Уайът Ърп е БАХТИ и пичЪТ и винаги е бил, а че сини дънки вървят ПОВЕЧЕ (макар и не само) на синя фланелка, отколкото на жълта, смятам че изобщо не се нуждае от каквито и да е доказателства.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.