Конкурс !!!
Moderator: Moridin
Е то критериите са твърде абстрактни, едно на ръка дали пасва в компилацията, щот може да е ценен разказа сам по себе си. Ама с критериите да си блъска главата комисията (хня хня) ;рр като си я отлепи от бюрото на сутринта ;р Не бих се наел аз лично да оценявам такива неща. То неподкупното жури и без тва си има доволно грижи по другата част от книгата. Ма ги дави здраво кат гледам. 

- Lubimetz13
- Mistborn
Мне, струва ми се, че критерии са нужни, и то не само за пародиите. Хора, пари ще раздавате, не банани, стегнете се, де, за вас го правя:) Всъщност обаче, това си го решавате вие, а аз само си вра носа навсякъде, което не ме поставя в позиция за даване на нареждания:Р
Аре пак на излагацията на разсъждения :)
Аре пак на излагацията на разсъждения :)
- Dark Wanderer
- Scholar
в крайна сметка май ще довърша един започнат преди близо година разказ(само той май ще успее да се вмъкне в това брутално ограничение от 10 страници
- хора... как може така да ми ограничавате въображението
) тъкмо ще има с какво да зарадвам шефа за следващия или по следващия брой на SD 

I'm just a stranger wandering alone into a land of shadows...
- Dark Wanderer
- Scholar
elan - chel sum go mi
uspeh druje
bragi - ne be az seriozno zapochnah da go pisha - daje pochti mi se e oformil veche v glavata... obache svalih icy tower i... abe kojto ia e igral znae za kako stava duma... izvinete me, no triabva da ida da napravia oshte niakolkostotin etaja

bragi - ne be az seriozno zapochnah da go pisha - daje pochti mi se e oformil veche v glavata... obache svalih icy tower i... abe kojto ia e igral znae za kako stava duma... izvinete me, no triabva da ida da napravia oshte niakolkostotin etaja

I'm just a stranger wandering alone into a land of shadows...
Хм, както каза Райст - за по бърз отговор поствайте въпросите към
http://www.sivosten.com/forum/viewtopic.php?t=875

http://www.sivosten.com/forum/viewtopic.php?t=875
- Moridin
- Global Moderator
Емче шом е за пари, как, мойта нагла капиталистическа комерсиалистка душица просто няма как :рр Ох, шо толкова ме мързи... А ако предам дълбокомислена компилация парчета от теми по диференциални уравнения с неочевидна на *пръв* поглед връзка с фентъзито, брои ли се, а??
Сори, че не го пиша в сивостенския, ама верно толкова пък ме мързииии... кеф
п.п. Любимец, АБСОЛЮТНО съгласен за класификацията на пародиите
Сори, че не го пиша в сивостенския, ама верно толкова пък ме мързииии... кеф

п.п. Любимец, АБСОЛЮТНО съгласен за класификацията на пародиите
This is it. Ground zero.