Кой какво чете, part II
Moderator: Moridin
Малко повече от трима ми се струва.Moridin wrote:Байа, просто е тъпо, при положение, че точно трима души от форума знаят испански

Anything that begins well ends badly.
Anything that begins badly ends worse.
Smile, tomorrow will be worse.
my music
Anything that begins badly ends worse.
Smile, tomorrow will be worse.
my music
- BaYa
- Forsaken
Rol, много ни ме радвала възможноста ама ЕЦ! :-Р За мое съжаление го разбрам и доста добре! Просто имам предразсъдъци, може би точно по причините в темата за зелето! (Много добри примери м/у другото, си дал там!)
Вижте, много съжалявам ако някой се е почувствал обиден от моята разсеяност по заглавията и пр. Просто исках да споделя че книгите ми харесаха много. Също се надявам че никой няма да се обиди, но Пратчет например не ми хареса никак - с изключение на книгата за котките (сега вече не смея да цитирам едно заглавие)! И много съжалявам, но за разлика от книгата на ЛеГуин не ме докосна.
Относно останалото, имам чувството че това че страничен и съвсем непознат човек се интересува от форума и от вас едва ли не предизвиква у някои, нещо подобно на това което може би чувстват скъперниците! Дразни и притеснява повече от колкото радва!
Иначе, моята ситуация не е точно същата като на Армагедън или Амелиа (нито ползвам нито слушам български от 20 години насам). Дори е възможно да ми е толкова приятно да се моткам тук защото най-после съм намерила приятно и интересно четиво което същевременно да ми помага да задържам българския в кратуната. Така или иначе съм толкова испанска колкото българска жителка и аз поне знам перфектно че никога няма да се завърна да живея в България (поне за постоянно).
Таа, така де, това е просто оправдание ако на някой му е хрумнала мисълта че си кълча езика (или пръстите) за да се правя на интересна; и още по-малко за да дразня или затруднявам някой!! Незнанието ми си е съвсем реално, както и правописните ми грешки и т.н..
Edit: Мммда де, забравих да обещая че ще се заглеждам внимателно в заглавия и пр. за да не пиша наслуки и да не възпалявам чуждите чувствителности!!!!

Вижте, много съжалявам ако някой се е почувствал обиден от моята разсеяност по заглавията и пр. Просто исках да споделя че книгите ми харесаха много. Също се надявам че никой няма да се обиди, но Пратчет например не ми хареса никак - с изключение на книгата за котките (сега вече не смея да цитирам едно заглавие)! И много съжалявам, но за разлика от книгата на ЛеГуин не ме докосна.
Относно останалото, имам чувството че това че страничен и съвсем непознат човек се интересува от форума и от вас едва ли не предизвиква у някои, нещо подобно на това което може би чувстват скъперниците! Дразни и притеснява повече от колкото радва!

Иначе, моята ситуация не е точно същата като на Армагедън или Амелиа (нито ползвам нито слушам български от 20 години насам). Дори е възможно да ми е толкова приятно да се моткам тук защото най-после съм намерила приятно и интересно четиво което същевременно да ми помага да задържам българския в кратуната. Така или иначе съм толкова испанска колкото българска жителка и аз поне знам перфектно че никога няма да се завърна да живея в България (поне за постоянно).
Таа, така де, това е просто оправдание ако на някой му е хрумнала мисълта че си кълча езика (или пръстите) за да се правя на интересна; и още по-малко за да дразня или затруднявам някой!! Незнанието ми си е съвсем реално, както и правописните ми грешки и т.н..

Edit: Мммда де, забравих да обещая че ще се заглеждам внимателно в заглавия и пр. за да не пиша наслуки и да не възпалявам чуждите чувствителности!!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Interpreter
- Forsaken
- Moridin
- Global Moderator
Тъкмо имаш повод да опресниш българския с повече внимание, Бая
Все пак 20 години (и колкото и да е) не са достатъчно човек да забрави майчиния си език. А иначе не знам защо го реши това за "странния и непознат човек". Тук всички са били изначално непознати, не сме расли заедно 

This is it. Ground zero.
- BaYa
- Forsaken
Ми Мор, за туй се шляя тук! Харесва ми и компанията та ... ! И ще ме извиняваш, ама чак пък не съм го забравила българския де!!! (Плезещо се смайли) Просто не винаги го ползвам точно в контекста!!!
А за това че не сте расли заедно, ще извиниш моите съмнения. Плюс това, с най-добрите му чувства (и малко завист) - вие още растете (за ваш късмет)!!!
А книгата страхотно ми хареса. Започнах и 2та снощи и сега едвам изтрайвам в офиса заради нея!!!
Преводачо, на японски не знам, но определено ми сръгаха любопитството тук и ще подиря нещо на испански за лятото. Ще те държа информиран!!!!

А книгата страхотно ми хареса. Започнах и 2та снощи и сега едвам изтрайвам в офиса заради нея!!!
Преводачо, на японски не знам, но определено ми сръгаха любопитството тук и ще подиря нещо на испански за лятото. Ще те държа информиран!!!!

Last edited by BaYa on Mon Jun 25, 2007 4:22 pm, edited 1 time in total.
- BaYa
- Forsaken
Ми кажи какво искаш де! Не мога само на усет да карам!! Но знаеш че има голям риск да е на испански, ако трябва да го търся в последният момент!
Та казвай бързо!!!!
(Важи и за останалите!)
Яко спамиме!!

(Важи и за останалите!)
Яко спамиме!!