На кино с компания :)
Опасявам се, че всички филми излизащи оттук-нататък където и да е ще са по 7лв.
Поне докато не станат по повече (10лв.?), както плаши Амос.
Поне докато не станат по повече (10лв.?), както плаши Амос.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А сигурно трейлърите ше ги пуснат самостоятелно за по 3лв примерно
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Amos Trask
- Aes Sedai
А поглеждане на плакат - 50 стотинки.
Майтапа настрана - това е положението.
Мисля казах вече - хората, които държат кината, се събраха и решиха - от 15 юни нататък всеки нов филм е по 7 лв. Добрата новина за ценителите на европейското и другото неамериканско кино е, че засега в Дома на киното цените си остават непроменени. Ако искате да гледате нещо по-шарено и забавно обаче, ще трябва да се бръкнете повече.

Майтапа настрана - това е положението.

Feel the summer!
Ок, пичове и пички, давайте да се координираме за филма утре. С тия талони очевидно няма как един човек да земе билетите по-рано, щото трябва всеки да си донесе хартишката от Фамилия. Съответно, аз не знам в Синеплекса могат ли да се запазват места, нека това който знае, да го задвижи. Дайте да видим кои сме.
Засега:
аз
Емо
Алекс
Жоро
Мели
Коруин
Изпускам ли някого?
Засега:
аз
Емо
Алекс
Жоро
Мели
Коруин
Изпускам ли някого?
And you can't dance with a devil on your back...
За нещастие мен.
Такава жега е в центъра на София, че реших още тая вечер да се мятам на нощния за Варна. Сори много.
Като се върна юли, все ще се намери някой желаещ я за Парфюма, я за Терабитията, да не стават зян 1/2 талончетата.

Като се върна юли, все ще се намери някой желаещ я за Парфюма, я за Терабитията, да не стават зян 1/2 талончетата.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.