Вече съм горд притежател на Марвел 1602. Страхотни 16тина страници екстрички, много съм доволен. Пък и ми дойде третият volume на Споун, брой 34-54, в които артът става ПРЕСТЪПНО добър, а историята ненужно се усложнява (поне в тези от тях, които съм чел).
Ще последвам светлия пример на Симеон и ще ви запозная съвсем накратко със следвашия голям ивент в Марвел вселената, започващ този месец - World War Hulk.
The Illuminati - група от супергерои в Марвел вселената, които дърпат конците зад кулисите (измежду които Iron Man, Charles Xavier, Mr Fantastic). След като Хълк/Брус Банър опустошава Лас Вегас, те му поставят капан и го изстрелват в космоса с цел мирна планета без някакъв интелигентен живот. 15 броя от епоса Planet Hulk по-късно Хълк се завръща на земята с огромен космически кораб и 5 силни като него съюзника. Решен да унищожи the puny humans that imprisoned him

.
Световната война на Хълк ще върви до октомври 2007 като по обхват е наполовина по-малка от Civil War, че даже не е и колкото House of M. Горе-долу около 30тина книжки общо. Първият от пет броя с главния story arc вече го има в нет-а.
п.с. няма сийд за The Tick на замунда, аз дръпнах само комиксите от демоноида