Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Е тоя дет имам е http://gw.gamewikis.org/wiki/Intensity поне компенсират.
Elemental Lord-а не е чак толкоз як кат за специална.
Да бе вие с оня уикенд се посрахте тогава от дигане, аз ся трее да избия до 15000 тепърва още 7к. Как ли пък не, за по 1% още да бъхтим толкова.
Elemental Lord-а не е чак толкоз як кат за специална.
Да бе вие с оня уикенд се посрахте тогава от дигане, аз ся трее да избия до 15000 тепърва още 7к. Как ли пък не, за по 1% още да бъхтим толкова.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ние се *посрахме* да вдигаме лайтбрингър, сънспиърът не сме го пипали изобщо. Аз го вдигнах за един час от 8-9 ранк миналата седмица, от 10к до 15к.
Intensity е много силно, струваше си нерфа, сигурно пак работи добре обаче. Моят некро скил там е Некрозис, на 9-ти ранк прави 65-66 дмг за 5 енергия, на 2 секунди речардж и при условие, че лошият е хекснат или страда от къндишън. Къде е 65 дмг при 9 ранк и условности и Интензити, което вдига дмг-а на еле, което така и така прави повече от 100 дмг от раз.
Intensity е много силно, струваше си нерфа, сигурно пак работи добре обаче. Моят некро скил там е Некрозис, на 9-ти ранк прави 65-66 дмг за 5 енергия, на 2 секунди речардж и при условие, че лошият е хекснат или страда от къндишън. Къде е 65 дмг при 9 ранк и условности и Интензити, което вдига дмг-а на еле, което така и така прави повече от 100 дмг от раз.
няма значение, пълно и тотално си беше ТРУПАНЕ ;р Бе ше фана са с новите скилчета че не съм пипал некрото откак само му отключих героите. Са поне флеша и новичките ше ми разнообразят животеца.
А тва луксон скила за рутуалиста за spirit shadowstep адки ме грабна.
А тва луксон скила за рутуалиста за spirit shadowstep адки ме грабна.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ми... готино е, ама... Първо, ползва се в ПвЕ, т.е. отиваш биеш се, избиваш лошите и продължаваш, да кажем, че някой спирит от дългоживотните ти е останал назад, транспортваш си го, което е супер добре с оглед на пестене на енергия да се правят нови. От друга страна ако ти утрепат спиритите или те се самоубият (защото някои губят кръв при успешен удар и прочие), скилът е леко безсмислен. А и само Pain е достатъчно дълголетен, за да остане жив дълго време след като сте свършили битка и сте продължили нататък. Виж, вампиризъм спиритът ме радва много
. Само да проверя добре за колко се каства и на какъв речардж е.
Колкото до трупането на титла. Еми, едно от малкото неща в ГВ, за които си трябва циклене, ако я искаш обаче, във всеки случай не ти е абсолютно задължителна. Има си и места за фармене на точки и методи.

Колкото до трупането на титла. Еми, едно от малкото неща в ГВ, за които си трябва циклене, ако я искаш обаче, във всеки случай не ти е абсолютно задължителна. Има си и места за фармене на точки и методи.
По принцип Sunspear не ти трябва циклене за да си я вземеш на добро ниво, а и те са най-добри 
виж Луксон/Курзик явно си трябва цъкане, но там си е забавно и можеш да я направиш бързо, че и с приятели
Това с телепортирането на спиритите ми се вижда интересно и на мен. Слагаш всичките спирити някъде, после ги телепортираш при лошите и бягаш. Да, можеш и просто да ги сложиш и да оставиш лошите да дойдат, но май не винаги е опция. За фармене може би 

виж Луксон/Курзик явно си трябва цъкане, но там си е забавно и можеш да я направиш бързо, че и с приятели

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Няма смисъл да ги телепортираш при лошите, защото те атакуват от разстояние по-голямо от агро бъбъла, което трябва да се ползва, а и са нисък лвл и са крехки. Просто не виждам твърде добро приложение на телепортацията на спиритите. Както казах, не живеят много някои от тях, дори на 16 комунинг и 13 споунинг.
Абе мое да ги преместиш примерно, ако някой им изспипе нещо циклещо за време на местото. Фън е като идея поне. Е sunspear за титла не ми дреме ма мое да дигна процента макар че е символично вече.
хаааа брауер академи стана луксонска
Хехе зех си Zealot's fire за монковете
докат хиилва може да прави 30 fire дмг по близките 
хаааа брауер академи стана луксонска

Взех си луксонската титла най-сетне
Май ще съживявам парагона, който така комбинира скила на warrior със собствения си, че просто не ми се мисли 
Вчера как ще играем на последната Курзик карта беееее... колко пъти паднахме преди да се усетим да вземем центъра и да държим там 4 човека
Тях ги ресва, ние ги убиваме, rinse and repeat. Дори като бяха повече ние пък бяхме с монк, а те обикновено не
Беше нещо като assasin's & casters paradise 

Вчера как ще играем на последната Курзик карта беееее... колко пъти паднахме преди да се усетим да вземем центъра и да държим там 4 човека

Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Мдааа много отчетливо се личи по настроението на Дима ко стаа в играта ;ррр Бля аз тия дни не сварвам вечер повече време а вчера така се бяхте забили нейде двамцата с тънда, че не видехте и че ви пиша нещо. Гъби. Мноу жега да бичим с елето