Юни '07
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
...и само да имате късмета да се разберете нещо за петък вечерта преди девет-десет часа... ако пак ми го направите тоя номер да ходите на кино всички заедно, докато подменям сървъри, ще... ще... ще... ще ви бия на Frozen Bubble, поотделно или всичките заедно, както ми дойдете! 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!! Сега пък стана предпремиера!
http://programata.bg/index.php?page=home&ln=1&city=1
Баси гаврата! Ми значи остава за другата седмица, а за тази оставам(е) с едниния Оушънс.

http://programata.bg/index.php?page=home&ln=1&city=1
Баси гаврата! Ми значи остава за другата седмица, а за тази оставам(е) с едниния Оушънс.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Терабития го гледах аз на компа вкъщи. Много мил и симпатичен филм, приказен, за кино не бих дала пари, ако и да има какво да се види визуално, горе-долу. Но поне за комп си става, ако и историята да е леко клише
. Момиченцето (Вайълет от Чарли) е особено чаровно и изразително, много ми допадна
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Хубавото на Оушънс - почти всичко. Добрата стара рецепта, изпълнена като за последно. Гуд фън.
Лошото - и той е на 7 кинта. И кво сега, всички филми оттук-нататък ше са на новата цена? Амос, знаеш ли нещо?
Лошото - и той е на 7 кинта. И кво сега, всички филми оттук-нататък ше са на новата цена? Амос, знаеш ли нещо?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Като първия, както така или иначе мислех да пиша, ма съм го гледал отдавна. Приличат си.
И аз определено съм доволен от новия Оушън.
"Тринайсеторката" този път е представена като банда лоялни, пюър хартид разбойници, борещи се да възстановят справедливостта. Макар че идвах с главоболие от тежък петъчен офисен ден, филмът ми задържа вниманието през цялото време и не ме приспа и за момент.
Принципно не е нищо особено и е яко изсмукан на моменти, особено за мотивацията на героите и как се случват някои неща... Да не говорим за няколко ултра наивни места, като самото начало на филма си е смешно направо... Плюс разбира се тоталната компютърна неграмотност на режисьорите...
От друга страна това с което хваща филма е нечовешката атмосфера. Музичката много помага, сцените се търкалят една след друга без много излишни обяснения, "влизаш" във филма много бързо, а за каста едва ли някои може и думичка, като лично мен най ме изкефи Анди Гарсия. На това отгоре мисля, че голяма част от наивните места са правени умишлено, като гавра и се е получило доста добре.
С две думи, филмът не е особено сериозен, но определено хваща и забавлява на моменти. Пък и не знам къде другаде могат да се види подобно стадо актьори на едно място...
"Тринайсеторката" този път е представена като банда лоялни, пюър хартид разбойници, борещи се да възстановят справедливостта. Макар че идвах с главоболие от тежък петъчен офисен ден, филмът ми задържа вниманието през цялото време и не ме приспа и за момент.
Принципно не е нищо особено и е яко изсмукан на моменти, особено за мотивацията на героите и как се случват някои неща... Да не говорим за няколко ултра наивни места, като самото начало на филма си е смешно направо... Плюс разбира се тоталната компютърна неграмотност на режисьорите...

От друга страна това с което хваща филма е нечовешката атмосфера. Музичката много помага, сцените се търкалят една след друга без много излишни обяснения, "влизаш" във филма много бързо, а за каста едва ли някои може и думичка, като лично мен най ме изкефи Анди Гарсия. На това отгоре мисля, че голяма част от наивните места са правени умишлено, като гавра и се е получило доста добре.
С две думи, филмът не е особено сериозен, но определено хваща и забавлява на моменти. Пък и не знам къде другаде могат да се види подобно стадо актьори на едно място...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Amos Trask
- Aes Sedai
Ми, за съжаление, според това, което знам, занапред ще е така. От есента може и повече да стане.shayhiri wrote:Хубавото на Оушънс - почти всичко. Добрата стара рецепта, изпълнена като за последно. Гуд фън.

А третия Оушън много ме изкефи!

Feel the summer!
Чеее адаш земи трансформни тоя подпис грозен ;ррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Amos Trask
- Aes Sedai

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
И аз го изгледах Оушъна импровизирано, въпреки че не планирах. Тотална аркадка без грам реализъм - много ме изкефи 
Обаче аз лично не възнамерявам да давам по 7 лева за кино. Чисто от принципни съображения. Веднъж - ок. Втори път - някак се трае. Но поне на тоя етап в арените все още нито Пиратите, нито Оушън са по 7, а са си по 6 лева и ако в Мола и Синеплекса ТОЛКОВА не им достигат шестте пари, ще се преориентирам към кина, в които са им достатъчно. Смисъл, тва почна да заприличва на сумата, за която се ПРОДАВАТ филми ебати.

Обаче аз лично не възнамерявам да давам по 7 лева за кино. Чисто от принципни съображения. Веднъж - ок. Втори път - някак се трае. Но поне на тоя етап в арените все още нито Пиратите, нито Оушън са по 7, а са си по 6 лева и ако в Мола и Синеплекса ТОЛКОВА не им достигат шестте пари, ще се преориентирам към кина, в които са им достатъчно. Смисъл, тва почна да заприличва на сумата, за която се ПРОДАВАТ филми ебати.
And you can't dance with a devil on your back...
Рол, навсякъде е по 7лв. Информацията в Програмата, както обикновено, е объркана. Те са си общо всичките. И много добре знаят, че ако само едно кино вдигне, хората ще ходят в другите.
Това е положението. Не само книгите ни са на световни цени, ми и филмите вече/скоро ще са.
Но възмущението ми е чисто принципно. Естествено, че ще продължа да си ходя на кино както и досега.
Това е положението. Не само книгите ни са на световни цени, ми и филмите вече/скоро ще са.

Аз пък не съм толкоз убеден, че ми е само принципно възмущението. Сори, 7 лева наистина са ми в повече. Смисъл, едно ходене на кино ми излиза 12-тина лева вече. Като се има предвид кви боклуци гледаме в общия случай, просто не смятам, че си заслужава.
And you can't dance with a devil on your back...