Мултиплекси, филмотечни кина, квартални дупки

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 09, 2007 6:55 pm

Късметлия си ти. 8-).Аз в София съм ходила само в двете Арени и в Мола на кино.И си ми харесват,но естествено си ходя в Мола откакто го отвориха,защото е по-близо.
В Пазарджик от малка си ходя на кино.В началото имаше едно голямо кино и едно по-малко..Голямото си беше есктра,много спомени имам-"Робин Худ","Фантомаз",онзи филм с Вал Килмър и джуджетата..и т.н.После отвориха едно друго,което сори,но бие всички софийски кина по удобство на седалките.те не са точно седалки,а приличат на фотьолчета.Има си и продължение за храната :P .Но залите са много по-малки,де.Звука си е наред и нали са с по-скромни размери помещенията се тресат направо седалките.
Но тоталният ми фаворит е киното в Благовград(на Съни,но не съм сигурна).Залите са с размери като тези на Мола,звукът е адски добър,филмите идват по-рано от тези в София(това сериозно,не си измислям 8-) ) и е ДЕНОНОЩНО.Кеф в 4 часа да изтрезняваш на "Предизвестена смърт 2".Братовчед ми ми сервира последният път:-Да позная ли какво ще ме питаш..?
Аз:-Какво?
-Какво дават в киното и дали е отворена зоогическата градина. :D
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat Jun 09, 2007 7:21 pm

Мммда, за киното в Благоевград и идването на филмите по-рано - и аз съм се чудел, ама и аз съм се възползвал :) Лично аз само за "Any Given Sunday" навремето (просто се бях оказал там в подходящ момент и с половин следобяд за убиване, докато разни хора се готвеха за абсолвентски бал и какво ли не), но е имало случаи разни познати да се вдигат на разходка до Благоевград само за да гледат втората и третата части на Матрицата седмица-две преди да са излезли в София.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 09, 2007 7:24 pm

Факт.Много е яко там.Аз съм си и пристрастна де...бащиният ми град е :wink: И аз съм гледала така Властелина двойката и тройката 2 седмици преди Софийската примиера.Ми ако искате можем да ходим там някой път да се пошляем,но сигурно няма да сте навити.Има какво да се види в градчето :D
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Sat Jun 09, 2007 7:32 pm

zari wrote:Факт.Много е яко там.Аз съм си и пристрастна де...бащиният ми град е :wink: И аз съм гледала така Властелина двойката и тройката 2 седмици преди Софийската примиера.Ми ако искате можем да ходим там някой път да се пошляем,но сигурно няма да сте навити.Има какво да се види в градчето :D
Вече няма - студентките си тръгнаха за селата.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 09, 2007 7:38 pm

Добре,ти си аут..ок? :D
-Why??

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 09, 2007 8:40 pm

The Dragon wrote:
zari wrote:Факт.Много е яко там.Аз съм си и пристрастна де...бащиният ми град е :wink: И аз съм гледала така Властелина двойката и тройката 2 седмици преди Софийската примиера.Ми ако искате можем да ходим там някой път да се пошляем,но сигурно няма да сте навити.Има какво да се види в градчето :D
Вече няма - студентките си тръгнаха за селата.
Хахахаххаха.

Бтв аз ПА властелина месец преди софийската премиера съм го гледАл, тройката тва! :lol: И у София въпреки тва! И не на комп!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 09, 2007 8:51 pm

Къде бе, ало? :P Щот аз го гледах с шефа на Александра в Арената - и се съмнявам, че премиерата му е била чак след месец. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 09, 2007 8:53 pm

За целта на повествованието ако реша и след 3 месеца ще е била:). Но беше след поне 2-3 седмици, бях на тройната прожекция в арена. Ти очевидно бидейки един много култов индивид си с връзки и трябва да си го кажеш, в което обективно погледнато лошо няма.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 09, 2007 9:00 pm

Е, аз вече съм го казвал. :) Историята си е култова сама по себе си.

Иначе смятам, че култовостта няма нищо общо с връзките. И последният пухляк може да има връзки.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 09, 2007 9:01 pm

Да, но само ти си и красив, и умен и с връзки. Това имах предвид.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 09, 2007 9:02 pm

Тук ме хвана.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jun 09, 2007 10:58 pm

shayhiri wrote:Тук ме хвана.
Image
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jun 09, 2007 11:33 pm

BRUTAL:):):)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jun 11, 2007 11:33 pm

Наистина затварят Мултиплекса (за който не ми пука), а и - както се оказа - вече са затворили Лъки (за което малко ми е жал - тъкмо си го бях намерил :roll: ).

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Aug 31, 2007 1:56 pm

Хора, гледайте кво става, евтиния до шия:

http://programata.bg/index.php?page=det ... y=1&pid=29

Домът на Киното има всички шансове да стане и мой такъв. Стига съм седял пред компа и точил торенти като пиянка в изба. Отекоха ми краците. :roll: