Бе и аз ги слушам редовно, ма за филма твърдо ме отказаха да го гледам с техните гласове. Кат излезе читав рип ше му фърла едно око. Зодияка не е мой тип филм нещо, пък и след 7... А Шрек 3 на връх тъпотията му дублажа е ПАТЕТИК.shayhiri wrote:Отначало бая се учудих, че "Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч" озвучват търтълите, а после си дадох сметка, че Ъпсурт сега сигурно ги слушат от втори-трети клас. Иначе са страхотни в това което правят, познавам ги лично, но не мислех, че имат селебрити статус сред таргет аудиторията на филма - а то това е основната цел на БГ дублажите, допълнителна реклама - ма май имат.
Юни '07
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Момичето си знае.Muad_Dib wrote:Турбо критерий.

Ти кажи ше ходим ли?zari wrote:момчето в главната роля е стахотно..Има такива очи..оправдаваш го за всичко.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ал,аз вече го гледах:)Но може и пак да ида ,зависи как ще са изпитите:)За сега имам 6 по испански и руски.
А мен не ме кефят гореспоменатите.Гиленхейл има много конско изражение.

А мен не ме кефят гореспоменатите.Гиленхейл има много конско изражение.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
Гледах 'Зодиак' и ми беше много интересен, филмът е хубав. Бас държа, че масата народ ще каже, че 'обективно' е бавен, скучен и приспиващ, мен обаче ми прикова интереса и исках да знам какво ще се случи, тъй като не знаех, че това в действителност се е случвало в Щатите през 80-те и нататък.
Трябва да гледам, в този ред на мисли, 'Гражданинът Х'.
- Spoiler: show
Трябва да гледам, в този ред на мисли, 'Гражданинът Х'.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Много тежък филм е.Поне на мен така ми се стори,но все пак бях в 4-ти клас.И като се замислиш какви изроди има по света..Elayne wrote: Трябва да гледам, в този ред на мисли, 'Гражданинът Х'.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-Why??
Мен Зодиакът ме разочарова много. Все пак си оставам фен на Финчър, но този филм определено съква. Просто филма е с около 1 час по дълъг отколкото можех да понеса и ми беше някакъв такъв дистанциран и неувличащ (ама въобще не ми пукаше за героите). Определено не препоръчвам за гледане на кино. Просто няма какво толкова да ти задържи вниманието 3 часа към екрана.
"Гражданинът Х" е около два пъти по-добър от Зодиака, за съжаление.
"Гражданинът Х" е около два пъти по-добър от Зодиака, за съжаление.
Доброто темпо от два филма на седмица продължава и този петък. Премиерно излизат първият Грайндхаус (всъщност втория) и - най-сетне - Meet the Robinsons, анимация без субтитри. Преводът на Грайндхаус е уникален: http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=39326 най вече с факта, че организираха цял национален конкурс, за да им преведат заглавията.
Вече нямам търпение да видя и превода на филмчето на Родригес "Planet Terror". 
Излиза и Оушъна на предпремиера, което вероятно означава, че ще го видим още другия петък.
Ревютата не са много добри, де, ма мен не ме бърка.
Във Влайкова гледах Всички невидими деца. Определено неконвенционален филм - и не само заради 7-те отделни части с различни режисьори - но хваща (на места). Очаквано най-добрите сегменти са на Кустурица (смях и страшна циганска музика) и на Джон Ву (сълзи). Има и на Спайк Ли и Ридли Скот.

Излиза и Оушъна на предпремиера, което вероятно означава, че ще го видим още другия петък.

Във Влайкова гледах Всички невидими деца. Определено неконвенционален филм - и не само заради 7-те отделни части с различни режисьори - но хваща (на места). Очаквано най-добрите сегменти са на Кустурица (смях и страшна циганска музика) и на Джон Ву (сълзи). Има и на Спайк Ли и Ридли Скот.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Семейство Робинсън ме вбеси още преди да почне, щото самодоволните наглеци от Дисни си бяха позволили да залепят отпред десетминутна Мики Маус анимация, от "класическите" едновремешни.
После не стана много по-добре, освен визуално. Ако историята, хуморът и наративният стил в един филм се считат за много умни, обикновено си личи и ефектът в/ху публиката не съвпада с очаквания. В по-голямата си част филмът е скучен/некохерентен. Поизбистря се чак към края, ма тогава е малко късно.
По-добре е от Костенурките, естествено, но дразни също толкова, макар и по друга линия. Само на Рататуи и на Сърф'с Ап (изненадващо добри ревюта) остава възможността да отбележат добра '07 анимация.
Но и за тях вече нямам много надежда.
А, забравих за Шрек, бе.
Квот щат да казват, не може да е чак толкоз зле. Дано не го бавят дълго. 

По-добре е от Костенурките, естествено, но дразни също толкова, макар и по друга линия. Само на Рататуи и на Сърф'с Ап (изненадващо добри ревюта) остава възможността да отбележат добра '07 анимация.

А, забравих за Шрек, бе.

- tigermaster
- Elder God
Значи, на това само като му видях трейлъра, и се отказах да го гледам. Въобще нещо напоследък не мога да гледам анимацийките на "Дисни". Става ми нещо.shayhiri wrote:Семейство Робинсън ме вбеси още преди да почне, щото самодоволните наглеци от Дисни си бяха позволили да залепят отпред десетминутна Мики Маус анимация, от "класическите" едновремешни.После не стана много по-добре, освен визуално. Ако историята, хуморът и наративният стил в един филм се считат за много умни, обикновено си личи и ефектът в/ху публиката не съвпада с очаквания. В по-голямата си част филмът е скучен/некохерентен. Поизбистря се чак към края, ма тогава е малко късно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
+1tigermaster wrote:Значи, на това само като му видях трейлъра, и се отказах да го гледам. Въобще нещо напоследък не мога да гледам анимацийките на "Дисни". Става ми нещо.shayhiri wrote:Семейство Робинсън ме вбеси още преди да почне, щото самодоволните наглеци от Дисни си бяха позволили да залепят отпред десетминутна Мики Маус анимация, от "класическите" едновремешни.После не стана много по-добре, освен визуално. Ако историята, хуморът и наративният стил в един филм се считат за много умни, обикновено си личи и ефектът в/ху публиката не съвпада с очаквания. В по-голямата си част филмът е скучен/некохерентен. Поизбистря се чак към края, ма тогава е малко късно.
And you can't dance with a devil on your back...