Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
виж ти
Как се праи тва. Тъндъре навличай азбестовите гащи, че Дима нема да е навита сигурно ;р

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ти за сичко така разпрааш пък после си първа ;рр До преди 3 дена пвп-тата нещеше са кат отвързана си там ;ррр
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Зависи от ПвП-то. Във Fort Aspenwood and AB има смисъл и ме кефи да правя факшън за алианса и за себе си, балтазарският факшън не ме привлича толкоз за печелене, но пък си го харча за ънлокване на скилове, когато го имам.
1 vs. 1 - не обичам да губя просто.
Едит: от друга страна ми се иска да опитам, би било яко.
1 vs. 1 - не обичам да губя просто.

Едит: от друга страна ми се иска да опитам, би било яко.
Last edited by Elayne on Wed Jun 06, 2007 5:18 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ееее, че то не се знае кой ше яде повече бой
Са вие по дебнето по учебника там билдове тва онова и сте напред с материала докато аз си импровизирам квото ми скимне. Което не пречи да се джитне и така се си е практика, са вфорта да се бехме засекли немаше да си простим 
уф палим към дупница са ;(

уф палим към дупница са ;(
Ми, както казах на Коцето - ти имаш опит и знаеш да играеш, Коцето има болни идеи за причиняване на болка, моя милост и Ники НЕ трябва да сме в един отбор, щото ще изядем боя
, според мене.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
GuildWars
мога ли да вляза в SadowDance гилдиата?
His old enemies aren't sure whether they want to kill him, or talk to him and then kill him...