Beauty from the screen
- BaYa
- Forsaken
Ghibli Ruuuuuulz!!!Ghibli wrote:(това беше за след мнението на Бая, ама вие се разписахте)
Ами да, някой като е дедо да не е за отписване?![]()
Шон Конъри и Клинт Истууд например, пък и не само те. Ще видите след още някоя и друга година актьорите от списъка като поостареят...
Бая, и аз харесвам Скот Глен и Чарлз Данс
А, Морви, не си права. Някои мъже стават по-хубави с възрастта, така да се каже отива им, докато като млади не са били нищо особено.

(Сега отивам да изчета останалото, след теб!!

Edit: Ами Мики само възрастта го е пооправила! Сам Елиот определено с възръста стана по-добре (и горе си има граница, няма да се залъгваме), също както Чарлз Денс. А Скот Глен - миии, той си е Скот Глен!!
Забравих Брюююююююююс (Кембъл) и Мишел Файфър! И сумати още, но най ме е срам за Жан Рено! Миличък, надявам се да ми простиш за това че най-oчеизбодно те подминах!

Last edited by BaYa on Tue Jun 05, 2007 7:15 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Една дама, за която не съм сигурна дали беше спомената, а според мен го заслужава: Салма Хайек. Страхотно лице, а тялото й е направо съвършено. Ех, оня танц със змията...

Между другото, сега тя е много бременна и по този повод прочетох един коментар, който ми хареса: "дано роди момиче, такива жени не се срещат често"

Между другото, сега тя е много бременна и по този повод прочетох един коментар, който ми хареса: "дано роди момиче, такива жени не се срещат често"

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
И тя е тапа, ма за жена не е никъф проблем. А дъщерите обикновено приличат на бащите.
После - аз съм бил обобщавал! Не "на всичко"! Само що се отнася до секс. И не "Алфата и Омегата". Само алфата. Като в "алфа мъжкар". (Е, и от наративи и фентъзи поразбирвам туй-онуй - но друго няма!)
Деймън едва ли му е проблемът некъв фотографски заговор да го снимат все в неблагоприятна унизяваща перспектива, както заподозря Живик. Знаете, че с актьорите е точно обратното.
По-скоро пропорциите му, както казах - голяма глава, къси крайници, що ли? Но вече ми е направо симпатичен, като разбрах, че е обвинен несправедливо. 

Гледай ги сега!zhivik wrote:Е, то ако високия ръст стигаше човек дори да се опита да се мери с него ... Нали той е Алфата и Омегата на всичко под слънцето, аз отдавна съм отказал дори мисълта, че мога да съм достоен дори за изтривалката муMorwen wrote:Ми и аз не го разбирам, просто бях против това 178 сантима човек да се нарича "тапешник":) Както и против идеята, че за да е хубав един мъж трябвало да бъде не разбрах колко висок, ма май колкото Шайхири, така че съм си доволен на моите 180-181 см

Деймън едва ли му е проблемът некъв фотографски заговор да го снимат все в неблагоприятна унизяваща перспектива, както заподозря Живик. Знаете, че с актьорите е точно обратното.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ако си трае и гледа в друга посока, става. Иначе е С-Т-Р-А-Ш-Н-О...Ghibli wrote:Една дама, за която не съм сигурна дали беше спомената, а според мен го заслужава: Салма Хайек. Страхотно лице, а тялото й е направо съвършено. Ех, оня танц със змията...
And you can't dance with a devil on your back...
На очен лекар да си ходил скоро?Roland wrote:Ако си трае и гледа в друга посока, става. Иначе е С-Т-Р-А-Ш-Н-О...Ghibli wrote:Една дама, за която не съм сигурна дали беше спомената, а според мен го заслужава: Салма Хайек. Страхотно лице, а тялото й е направо съвършено. Ех, оня танц със змията...

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Уви, съгласна съм и за трите
Едни от най-красивите актриси, при това по онзи одухотворен начин...
Малко снимки на Кейт - знам, че се оливам, но това ми е любимата актриса:

Ролята, заради която се влюбих в нея:

Тази е голяма, така че в спойлер:

Едни от най-красивите актриси, при това по онзи одухотворен начин...
Малко снимки на Кейт - знам, че се оливам, но това ми е любимата актриса:

Ролята, заради която се влюбих в нея:

Тази е голяма, така че в спойлер:
- Spoiler: show
Last edited by Ghibli on Tue Jun 05, 2007 10:26 pm, edited 2 times in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
- BaYa
- Forsaken
Ъъъъъъъ,Roland wrote:Ми физиономия на стандартна хубава циганка + ТЕЖЪК испански акцент = BIG no-no. Сори, не всички пички по екрана са яки, нищо, че всичките имат хубави тела.

Аааа, и не навсякъде (за разлика от България) да те нарекъ(?)т циганин/циганка е обида!!!

Edit: Ауууу, тая снимка на Софи Марсо е поне от годините на Льо Бум!!!!

Last edited by BaYa on Tue Jun 05, 2007 10:23 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!