Maiden, Gammaray, Blind Guardian, Blackmore's Night '07 и др
Ейц, доживяхме БГ да е по-актуална метъл локация от Mooseland.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Всички към "Каликара"
за "хеви партинг"
Да говориш така и да изглеждаш сериозен това го могат малко групи. Не предизвиква иронични усмивки, защото знаем че Joe си е просто такъв и наистина ще бъде яко! Както пишеше в една книга (горе-долу): В началото епичните битки и играта на герои беше модерна и всички го правеха, сега останаха само Manowar и за това имат старите си фенове
Hail and Kill! 30th of June!

Да говориш така и да изглеждаш сериозен това го могат малко групи. Не предизвиква иронични усмивки, защото знаем че Joe си е просто такъв и наистина ще бъде яко! Както пишеше в една книга (горе-долу): В началото епичните битки и играта на герои беше модерна и всички го правеха, сега останаха само Manowar и за това имат старите си фенове

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Бе всъщност звукът беше доста по-качествен от на Сабат 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Interpreter
- Forsaken
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Всичко започна с:
UFO: Doctor Doctor
...и завърши с:
Life of Brian:Always Look on the Bright Side of Life
А между тях си е цяло приключение
Всъщност всичко започна със сутрешно пазаруване на продукти за пица, защото преди концерт човек е добре да похапне, че да има сили
hint:Ако сложите джоджен на пицата (дори погрешка) после вкуса силно напомня боб, а двете са съвсем различни неща.
След като екипирах Ваклия с фанелка и гривна, за да е Куул и Тру, екипирах себе си с Фиър-фанелка от края на 80-те, за да се знае кои са старите фенове
, а Ваклия ни зареди с дъждобрани, заминахме по срещи.
А то на този концерт наистина половин София се беше изсипала, поне познатата половин София + много други градове ест. Ние налазихме със специално дебаркирали сили от Перник и Пловдив + Пъгсли и рандъм метали + рандъм металки. Ваклия вся респект у всички като си купи бира за изпът
Транвай 12 беше като училищен автобус за метъл колеж
И ги гледаш всички накупили си фанелки на Мейдън едни такива новички (за 50 лева на място си купуваш оригинална), а в подлеза на НДК за 9 получаваш спешъл търкиш едишън. Носим и дъждобрани естествено, то една мешка колко може да побере човек никога не може да е сигурен. В транвая много топло! Припотващо
Показах на Пъгсли "лявата и дясната ръка на дявола", вобще падна интимидейтване, ма той като стар ДМ се спаси 
Изсипахме се към 5 и половина на подстъпите към стадиона, където има култова порутена Бира-Скара, ама май на бирата се налиташе основно. Леко напомняше на най-култовата кръчма при Колето на пазара в Павлово казваща се "При бате", където бтв от тази година вече има тоалетна. Там е най-тънката скара!
След толкова посещения на стадиона поне сме ориентирани, след дежурните проверки на багаж и опипване сме на стадиона, където всички се разпръснаха естествено, поради което останахме хард ядрото Ваклия, Пъгс и аз. Пътем видяхме Морта и Щайгата (МТГ) и забихме в събралата се тълпа централно пред загражденията. Много хубава музика пускаха, това Джудас, Пърпъл и други благи неща. На сцената неуспешно се опитваха да сложат преграда от платно, за да запазят основната част за Мейдън. Накрая успяха де, но беше весело
Редиците обаче се позгъстиха и се простихме с идеите за бира/кола/вода. Реално в началото на Ахат бяхме на 5-6 души от загражденията, а от средата на концерта в следствие турбулентните сили гризяхме загражденията в индийска нишка Ваклия-аз-Пъгс, но Пъгс искаше при Ваклия та се сгъстихме на триъгълник. Ценното беше, че като всички са потни и сме на гъстота тип "консерва копърка" е неминуемо да смесим соса и се получиха тежки аромати.
Ахата си бяха стандартно приятни (по-късно след по време на Лорън Харис направо си мислех че са били божествени). Виждаше се че крюто на Мейдън също се кефят на Дървото, Овцата и т.н. и ги поздравиха като слизаха от сцената даже. Доста надъхващо, просто искаме Ер Малък и това е! Не може всяка година Ахат!
После малко чакане и изведнъж гледам....Азис е на барабаните!?!?
Оказа се, че не е Азис е а барабаниста на Лорън Харис. Ама доста приличаше
Единия китарист беше много тру, с дълга руса права коса. Класика
Което ми напомни за един култов тип точно пред нас, когото Пъгс се наложи да погледа, защото завземаше много успешно пространство. Той е от онези запомнящите се индивиди с много дълга гъста къдрава коса тип пуловер, която се вее в луд ритъм. Само като го видя и вече ми става топло...
Лорън Харис е много хубава
Наистина! Ваклия се влюби, а и тя все пак събира доста от идеите му за момиче: тънко кръстче, голям бюст, фина, симпатична. Чудничко
Само да можеше да пее
Или хайде песните да и бяха хубави, това с пеенето не е задължително. Ама по тези показатели нещо не се получи. И докато мислено завиждах на хората платили за най-предните места и наслаждаващи се на предимно наведената Лорън решила да ощастливи предните редици а около нас се чуваха освирквания и призиви - "кой от където е" Момичето не се даде обаче. Всичко си каза и изсвири. Само рижавото момче толкова и се радваше, очите му останаха. Е поденсихме на последните 2-3 песни, беше фън. Просто след Ахат...ми не става.
След кратка почивка екстра сгъстяване на редиците и запълване на дупките, слънцето позалезе и прозвуча УФО с гореописания хит. След последните акорди затихна, паднаха преградите и сцената блесна с футуристичния си имидж. За всяка песен почти си имаше специален банер с арт от различните епохи на Мейдън. С първите акорди усетих как хората около мен затанцуваха върху краката ми и ме понесоха насам-натам
Аз не бях много щастлив от началото с няколко песни от новия албум. Не че са лоши, просто исках старите неща. Е имах доста от тях. Блъсканицата беше на световно ниво. Реално първите 3 песни се борих за правото си да съществувам сред гора от ръце, и блъсканица. Всеки искаше да е отпред, а аз не бях склонен на компромиси. Не ги и направих. В един момент тотално ни налегнаха, наложи се да извикам "Спарта" и дадохме дружен отпор..."The day when few stood against many!" После леко кротна и концерта си беше много хубав. Аз разбира се ще се оплача: нямаше Running Free, Transуlvania и доста други. Реално само 3-4 песни не бяха от новия албум и Нъмбър оф дъ бийст. А има какво да изсвирят. Сега това им бяха сред най-големите хитове, но все пак...Мрън! Специалните ефекти изглеждаха малко от зората на техниката
Специално дявола от Нъмбър-а, танка беше малко по-добре, ама не гръмна!!! Не можеш да сложиш танк с такова дуло и да не гръмне...не е политически коректно!
Междувременно Ваклия е пробил, а аз съм задържал обсадат след като няколко сериозни батковци вложиха сериозно рамо в опит да ни превземат. Пъгс ни съпортва отзад. Като се стъмни стана доста по-хубаво. Брус беше супер активен, тичане по сцената, преобличания, разговори с феновете. Браво! Китаристите добре се вписваха по 2-ма от двете му страни и Нико зад него. Знаят си работата хората. Фиър оф дъ дарк естествено ни размаза! След едноименната Айрън Мейдън те уж се сбогуваха, ние уж им повярвахме. Нахвърлиха палки и перца и за втори път съжалих, че не съм сред скъпите места отпред. Поревахме малко и те дойдоха. Както и на другите концерти последваха 3 песни на бис, все класики. Само дето аз ипуснах първите две, защото до мен се сбиха и пича от охраната който зорко бдеше пред нас само се качи на решетката хвана ме с ръка и с едно движение ме премести наляво. Второ движение хвана единия биещ се, придърпа го и му каза няколко неща. Скара се на другия и уж ок. Ама след малко те явно пак се намериха, та се наложи с фенерче да ги осветят, да ги разделят и пак мазало. Хубави песни бяха обаче. Доволно
Свърши и биса, а Мейдън не са много по изненадите и това беше всичко. Вместо исканото още се уредихме с Живота на Брайън сякаш обещание, че ще има още, но друг път и мисля на мен това ми стига. Докато ги има Мейдън има и шанс да ги видим на живо, а то си струва.
Послдва изгубване на Ваклия, търсене, излизане от стадиона и прибиране с бързо такси. Трудно се излиза от далечния стадион наистина, но веднъж минеш ли подстъпите всичко е ок.
Следва: 30 юни: Каварна: Manowar!
UFO: Doctor Doctor
...и завърши с:
Life of Brian:Always Look on the Bright Side of Life
А между тях си е цяло приключение

Всъщност всичко започна със сутрешно пазаруване на продукти за пица, защото преди концерт човек е добре да похапне, че да има сили

hint:Ако сложите джоджен на пицата (дори погрешка) после вкуса силно напомня боб, а двете са съвсем различни неща.
След като екипирах Ваклия с фанелка и гривна, за да е Куул и Тру, екипирах себе си с Фиър-фанелка от края на 80-те, за да се знае кои са старите фенове

А то на този концерт наистина половин София се беше изсипала, поне познатата половин София + много други градове ест. Ние налазихме със специално дебаркирали сили от Перник и Пловдив + Пъгсли и рандъм метали + рандъм металки. Ваклия вся респект у всички като си купи бира за изпът

Транвай 12 беше като училищен автобус за метъл колеж

Изсипахме се към 5 и половина на подстъпите към стадиона, където има култова порутена Бира-Скара, ама май на бирата се налиташе основно. Леко напомняше на най-култовата кръчма при Колето на пазара в Павлово казваща се "При бате", където бтв от тази година вече има тоалетна. Там е най-тънката скара!
След толкова посещения на стадиона поне сме ориентирани, след дежурните проверки на багаж и опипване сме на стадиона, където всички се разпръснаха естествено, поради което останахме хард ядрото Ваклия, Пъгс и аз. Пътем видяхме Морта и Щайгата (МТГ) и забихме в събралата се тълпа централно пред загражденията. Много хубава музика пускаха, това Джудас, Пърпъл и други благи неща. На сцената неуспешно се опитваха да сложат преграда от платно, за да запазят основната част за Мейдън. Накрая успяха де, но беше весело

Ахата си бяха стандартно приятни (по-късно след по време на Лорън Харис направо си мислех че са били божествени). Виждаше се че крюто на Мейдън също се кефят на Дървото, Овцата и т.н. и ги поздравиха като слизаха от сцената даже. Доста надъхващо, просто искаме Ер Малък и това е! Не може всяка година Ахат!
После малко чакане и изведнъж гледам....Азис е на барабаните!?!?
Оказа се, че не е Азис е а барабаниста на Лорън Харис. Ама доста приличаше

Лорън Харис е много хубава

След кратка почивка екстра сгъстяване на редиците и запълване на дупките, слънцето позалезе и прозвуча УФО с гореописания хит. След последните акорди затихна, паднаха преградите и сцената блесна с футуристичния си имидж. За всяка песен почти си имаше специален банер с арт от различните епохи на Мейдън. С първите акорди усетих как хората около мен затанцуваха върху краката ми и ме понесоха насам-натам

Междувременно Ваклия е пробил, а аз съм задържал обсадат след като няколко сериозни батковци вложиха сериозно рамо в опит да ни превземат. Пъгс ни съпортва отзад. Като се стъмни стана доста по-хубаво. Брус беше супер активен, тичане по сцената, преобличания, разговори с феновете. Браво! Китаристите добре се вписваха по 2-ма от двете му страни и Нико зад него. Знаят си работата хората. Фиър оф дъ дарк естествено ни размаза! След едноименната Айрън Мейдън те уж се сбогуваха, ние уж им повярвахме. Нахвърлиха палки и перца и за втори път съжалих, че не съм сред скъпите места отпред. Поревахме малко и те дойдоха. Както и на другите концерти последваха 3 песни на бис, все класики. Само дето аз ипуснах първите две, защото до мен се сбиха и пича от охраната който зорко бдеше пред нас само се качи на решетката хвана ме с ръка и с едно движение ме премести наляво. Второ движение хвана единия биещ се, придърпа го и му каза няколко неща. Скара се на другия и уж ок. Ама след малко те явно пак се намериха, та се наложи с фенерче да ги осветят, да ги разделят и пак мазало. Хубави песни бяха обаче. Доволно

Послдва изгубване на Ваклия, търсене, излизане от стадиона и прибиране с бързо такси. Трудно се излиза от далечния стадион наистина, но веднъж минеш ли подстъпите всичко е ок.
Следва: 30 юни: Каварна: Manowar!
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Мерси за акаунта, ма що не пуснете и един сет-лист, да не ме е яд толкова (в смисъл, че само на някои песни се кефя). Щот в крайна сметка не отидох.
Много хора ли бяха и, най-важното, колко мощен/балансиран беше саундът? Аз се притеснявах точно за второто (и за дъжда, ма то пък точно вчера не валя. Късмет.
)
А при Менъуор няма празно като музика, най-вероятно и като шоу, а за саунда ше видим, ма едва ли случайно се водят най-шумната метъл група.
Пък и моренце, нали.
Локото да не е до Илиенци?
Много хора ли бяха и, най-важното, колко мощен/балансиран беше саундът? Аз се притеснявах точно за второто (и за дъжда, ма то пък точно вчера не валя. Късмет.

А при Менъуор няма празно като музика, най-вероятно и като шоу, а за саунда ше видим, ма едва ли случайно се водят най-шумната метъл група.

Локото да не е до Илиенци?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.