Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sat Jun 02, 2007 1:51 am

AlDim wrote:You bastard! :x
да не сме объркали темата нещо? :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 02, 2007 8:20 am

AlDim wrote:You bastard! :x
Ама не съм го убил бе :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jun 02, 2007 1:27 pm

Драконката ако и да се опитва да ни утрепе в една мисия, накрая е ally. И мини-петчето драконка е страхотно и зверски скъпо, уви :roll:.

http://media.pc.ign.com/media/896/896299/vids_1.html

Филмче за Guild Wars: Eye of the North - т.е. кадри на фона на яка епична музика :). Изглежда красиво и ... предизвикателно.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 02, 2007 1:30 pm

Зарибявки мдаа ;) аз съм си наумил 1-2 елитки от сорта на mind burn/freez да барна ма днеска цел ден ше гнием в офиса мамицата им.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Jun 02, 2007 1:47 pm

Музиката много ме кефи и изобщо изглежда страхотно :). Имайки предвид и че ще е изцяло 20 лвл content сигурно ще е и бая трудно. Като гледам тия дънджъни и подземни комплекси... ще пада един бой... :roll:.

Азурите си имат телепорт, който верно прилича на Старгейт :P. Норните са огромни. Имаше някъде на сайта шотове.

Инфото благодарение на Guild Wars. bg сайта :wink:.

--------------------------

Аз пък успях да изфармя Chkkr's Pincers - яки вампирик дагъри, от боса на хард моуд. Та... ако някой пропищи за такива мога да се тествам за още едни. Тия паднаха на 13-тия успешен опит обаче :roll:.

Успях да си изфармя и Dwayna's Grace :P. Много яка зелена коса.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 04, 2007 1:40 pm

Абе аз съм си фен на откритите пространства, нефритеното море просто ми пълни душата как изглежда. Мняя Широ си зе, остана начи Абадон само да му видим сметката с вас тия дни :) Пък и нещо ми се прищя Фениксче /не че мяза на такъв/ за пет :)

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Jun 04, 2007 1:44 pm

Търсеха си вчера хората асасин, уориър или дервиш за ГвГ в alliance chat-a, та отидох да убивам хора :) Майко колко бяхме зле :) За щастие другите бяха още по-зле та бихме 3 пъти преди едни да ни бият нас. Две от победите бяха Flawless. Само ние бяхме само хора, другите обикновено използваха по 1-2 героя. Дънкоро не знам колко пъти го убих :) Не използвахме никаква гласова комуникация обаче и това е една от причините да ни бие последният отбор. Все пак беше доста фън :)

Освен това минахме Канта (някои за втори път) и гепихме с Дима после по един феникс :)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 04, 2007 1:48 pm

Ние си гепихме снощи феникси. А аз си размених двата Amulet of the Mists срещу Ceremonial Daggers и Ironwing Flatbow (който бтв има нечовешки як дизайн). Питате тоя лък кой ще го ползва - ми Ритуалистката ми е с бараж и сплинтър уепън, енергията не й стига, щото няма експертиза, но с лъкчето ще съм perfect, а и съм олепена с Радиант инсигнии.

:lol: Ритуалистът се оказва имба за фармене. Успях да изфармя 10 боса - два дервиша, два уориъра, един месмер, два некромансъра, един елементалист, един асасин и един ритуалист... От въпросният рейд паднаха едни зелени дагъри, една коса и една вампирик брадва :mrgreen:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 04, 2007 2:04 pm

Tо амулета кво, дава всеки път кат пречукаш широ ли? И от де гада зе че ме телепортира някъде си не ми стана ясно ма карай. Ше зеем един лък макар че с некои магии обсега ми е леко извън агро кръга обаче засяа няколко и кат искам си привикам некой е тегаво. Не че ми се минава сам gate of pain са. ма пък се специализирам в

Бе аз доволен Героите с зелени по професия вече пасващи зеленички жезли. Поне ми остават 15-тина куеста да поразчиста ся. Иначе кво ше каете да джитнем Форт-а?

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 04, 2007 2:11 pm

Дава веднъж на герой, който е убил Широ. Т.е. с елементалистката повече от 1 няма как да вземеш. Ако си направиш друг герой и минеш кампанията ще ти даде втори. Ние затова имахме два, щото с втори герои я минаваме Канта.

Къв Форт?
Ние вървим напред в Елона с монка на Коцето иначе. Точно 1-2 мисии преди Ваби сме, тия дни сме стигнали ако поиграйваме 1-2 мисии вечер.

А Широ банишва, изпраща те извън полето някъде отзад :P. Кофти в общи линии...

Едит: Ники, ако искаш лък, за да Pull-ваш лошите по-добре да ти дам зеления Зелнехлун лонгбоу, без това имам 3 и няма какво да ги правя. Съвсем без пари ще ти излезе.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 04, 2007 2:30 pm

Еми да го тествам. Форт Аспенуд имах предвид нещо разправяхте преди за него. Еми аз имам jeanur's horde да мина там само от старите ма ше се джойнна там е яко да се цикли :) По натам мое с ритуалист да изджитам пак.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Jun 04, 2007 2:32 pm

Абр ако искаш лък само за да ги дърпаш няма нужда да е зелен хич :)

Форта може да значи Fort Aspenwood, но няма начин да знаеш предварително в каква група ще си. Иначе е забавно :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jun 04, 2007 2:34 pm

Е са кат има фор фри зелено що да отказвам ;р нема ли начим сме отборно 3мата там в мелето?

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jun 04, 2007 2:35 pm

Ми от луксонска страна почти няма хора там. Та ако заедно натиснем бутона за enter battle и може да ни пусне заедно, май има шанс. Макар че доколкото зная луксонците са особено прецакани с тия костенурки точно във Форт Аспенууд.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Jun 04, 2007 2:54 pm

Абе не съвсем :)

аз си мислех така, след като се научих как да играя от страна на Курзик и да прецаквам костенурките, но после играх и като Луксон и установих ЗАЩО на първо време е необходимо да бъдат прецаквани те :) Като удари с оръдието става страшно (спомнете си Gyala Hatchery :))

А сега се сетих, че за протектор на Канта трябва да се събере и Курзик фекшън, за да се мине и от тяхна страна мисията. Аз асасина искам да го правя протекторче щото :)