Beauty from the screen
За пасивната страна, когото защитавам в момента. Какво като не е Джеймс Франко? 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Мдаа, от жените Моника Белучи е жената просто - ще прощават повечето холивудски звезди, ама много малко от тях излъчват такава женственост като Моника Белучи, независимо на колко години е. Но споделям добрите мнения за Наоми Уотс, мога да добавя и Кейт Бланшет, както и Даян Лейн и Гуинет Полтроу. На мен лично и Натали Портман ми е много симпатична, както и Мишел Уилямс, но това си е доста субективно.
Абе дами, не видях никоя да споменава Брад Пит - какво става тук, я малко повече активност
Абе дами, не видях никоя да споменава Брад Пит - какво става тук, я малко повече активност

This signature is not yet rated
Хех, Брад не съм го изпуснала, как, там си е, много си го харесвам. Колкото и да ви е смешно много си го обичам във филма 'Да срещнеш Джо Блек', който принципно ми е един от най-най-любимите филми
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хм... може на някого подборката да се види малко странна, но... какво да се прави, такъв съм си аз, странен 
Вивиан Лий - мдам, за мен репликата "I'll... I'll... I'll think about that tomorrow!" си остава реплика на Вивиан Лий, не на Скарлет О'Хара.
Мерилин Монро - стига бе, не мога да повярвам, че никой не каза нищо за нея - или не искате да си признаете?
Весела Казакова - макар че тук май малко послъгах, защото филмите й на практика не съм гледал; гледал съм я в театрални постановки, където на моменти малко преиграва, но това не успява да помрачи излъчването й...
Джоди Фостър - усмивката й в "Contact"... просто няма да я забравя...
Изабел Аджани - едва ли има нужда от коментар
Кари-Ан Мос - всъщност основно заради "The Crew".
От другата страна:
Джордж Клуни.
Клинт Истуд - *shrug*.
Мат Деймън.
Джак Никълсън... да, знам, че говорим за красота... да, сериозно.
Кларк Гейбъл - е, на моменти е малко сладникав, но... бива си го момчето

Вивиан Лий - мдам, за мен репликата "I'll... I'll... I'll think about that tomorrow!" си остава реплика на Вивиан Лий, не на Скарлет О'Хара.
Мерилин Монро - стига бе, не мога да повярвам, че никой не каза нищо за нея - или не искате да си признаете?

Весела Казакова - макар че тук май малко послъгах, защото филмите й на практика не съм гледал; гледал съм я в театрални постановки, където на моменти малко преиграва, но това не успява да помрачи излъчването й...
Джоди Фостър - усмивката й в "Contact"... просто няма да я забравя...
Изабел Аджани - едва ли има нужда от коментар

Кари-Ан Мос - всъщност основно заради "The Crew".
От другата страна:
Джордж Клуни.
Клинт Истуд - *shrug*.
Мат Деймън.
Джак Никълсън... да, знам, че говорим за красота... да, сериозно.
Кларк Гейбъл - е, на моменти е малко сладникав, но... бива си го момчето

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.