Beauty from the screen
"Духовете на Гоя", дано го пуснат скоро, има... интересни сцени с Наталито.
Горкото, не е попадало на добра роля още (след Леон), ма има време, тя е малка - пък и младее. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да,за мен също,но е доста субективно понятие като цяло...На мен и семейството на Петер Солберг ми се вижда доста екзотично-белички,със сини очи,сладки,но едва ли в Швеция е точно така,нали.Moridin wrote:За мен екзотиката е едно от най-привлекателните женски качества, таОсобено в очите
![]()
Кийра е плоска, но симпатична
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
Оф, много са и със сигурност ще изпусна много.
Любими актриси: Никол Кидман, Моника Белучи, Анджелина, Наоми Уотс, Скарлет Йохансон (напоследък ми харесва, преди не ми), Джулиан Мур, Луси Лю, Гонг Ли. Мацката, която играе Атия в сериала 'РИМ', тази която играе Сара в 'Призън Брейк'. Тази, която играе жената на Леонидас в '300' е много хубава също. Кийра Найтли е много чаровна, харесвам я, ако и да е абсолютно плоска.
От мъжете: ДЖОНИ ДЕП категорично номер 1
. Джъд Лоу, Брад Пит (да, сори), Едуард Нортън, Джош Хартнет, Ралф и Джоузеф Файнс (тия двамата са като сексуална бомба със закаснител), Уентуърт Милър
. И Galen Gering, който никой от вас не познава, щото е играл само в една американска сапунерка
, но е най-красивият актьор/мъж, който някога съм виждала.
Любими актриси: Никол Кидман, Моника Белучи, Анджелина, Наоми Уотс, Скарлет Йохансон (напоследък ми харесва, преди не ми), Джулиан Мур, Луси Лю, Гонг Ли. Мацката, която играе Атия в сериала 'РИМ', тази която играе Сара в 'Призън Брейк'. Тази, която играе жената на Леонидас в '300' е много хубава също. Кийра Найтли е много чаровна, харесвам я, ако и да е абсолютно плоска.
От мъжете: ДЖОНИ ДЕП категорично номер 1

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Аз го свързвам със 'Студена Планина', а там се увлякох много по филма и страшно ми влезе под кожата
. А и Никол беше приказна, както винаги
. Та може и да преувеличавам, но принципно му се кефя.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Никол си е богиня,там две мнения по въпроса няма,но Джъъддд...даже маалко вече му оридява косата.
(Не го приемай буквално,не се заяждам,освен от време на време с Ян,само си коментираме)

-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-Why??
Дима,вуйчо ми на младини е приличал много на Джони..Сега-почти нищо общо,освен ,че и той е актьор,вече директор-Кръстьо Кръстев.Последно игра в "Тишина моля!" в Младежкия.
Обаче,аз за жалост не съм гледала "Последният мохикан",но се кефих на Бриско Каунти от едноименния сериял!
Обаче,аз за жалост не съм гледала "Последният мохикан",но се кефих на Бриско Каунти от едноименния сериял!

-Why??
-Why??
Дима, на вчерашната прожекция в Мола раздаваха плакати с Деп на кило.
Морв - Конъли, да.
Забравих я. В Лабиринт и Хот Спот най-вече.
Но като цяло винаги съм смятал, че жените получават някои много красиви мъже актьори, докато за мъжете изборът е адски оскъден. Излезте на улицата и трудно ще намерите Деп или Пит (ако изобщо). Същата хватка ви осигурява много по-красиви (и достъпни, разбира се) момичета от известните актриси, така че никога не съм се прехласвал по някоя. Освен по Жан Зъй, де, но като се преместя в Югоизточна Азия и за нея няма да ми пука - същия номер с улицата.
Чудно как още никой не е писнал за Алба и другите новички звезди.

Морв - Конъли, да.

Но като цяло винаги съм смятал, че жените получават някои много красиви мъже актьори, докато за мъжете изборът е адски оскъден. Излезте на улицата и трудно ще намерите Деп или Пит (ако изобщо). Същата хватка ви осигурява много по-красиви (и достъпни, разбира се) момичета от известните актриси, така че никога не съм се прехласвал по някоя. Освен по Жан Зъй, де, но като се преместя в Югоизточна Азия и за нея няма да ми пука - същия номер с улицата.

Чудно как още никой не е писнал за Алба и другите новички звезди.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.