TMNT

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 03, 2007 2:58 pm

Yan wrote:Миии не. Всъщност аз смятам, че е проблем на ограниченото ти мислене и слаба обща култура за жанра...
Ян, моля те мъничко да се спреш. Пак става като онзи спор за сай-фай сериалите. Мяташ му се на Алекс без никаква аргументация и за спорта. Просто е някакво НЕчестно :wink:

Yan
Site Admin

Post by Yan » Tue Apr 03, 2007 3:11 pm

Човек, който многократно заявява, че не чете комикси и почти не чете книги ОЧЕВИДНО няма обща култура за жанра. Както и да го погледнем. Но пък обича да се изхвърля постоянно. Сори дразни ме.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Apr 03, 2007 3:43 pm

Темата е за филм. :?

Не чета американски супергеройски комикси, защото не съм им фен. :wink: Уви, бил съм принуден да прочета повече от достатъчно (точно за да изградя необходимата тогава "обща култура") - и да се погнуся доживот.

Същото важи и за hack-fantasy-то. Не на всеки му влиза в работата да чете абсолютно всеки боклук видял хартия. След като може, точно въз основа на опита си, да го разпознае още на пръв поглед.

Нормално е обективното странично мнение да дразни феновете. Но нищо не им пречи да се опитат да го оборят. Или да изложат обосновано своето. Вместо да заявяват, че само един фен може да има мнение по темата - и то е единственото възможно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Tue Apr 03, 2007 3:55 pm

А сега бъдете добри деца и си самомодерирайте спама.

Иначе струва ми се, че проблемът тук не е в липсата на комиксова култура, а в престорената незапознатост със значението на думата "пародия", демонстрирана с цел привличане на внимание.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 03, 2007 4:07 pm

Ех, кво ли не правят хората за малко внимание ;). Ще го сдърпам да вида за кво става на въпрос, иначе новите костенурки нещо не ме кефат, кво да праиш детска носталгия някаква по старите си имам.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Tue Apr 03, 2007 4:28 pm

И мен не ме накефиха в първия момент (даже се помня как съм изпадал в мрънкаща тирада :D), но сега съм на мнение, че първите три сезона направо издухват стария сериал (който имаше някои велики епизоди, но като цяло преобладаваха скапаните). Сега съм на 4-ти, който е зверски тъп, но то всяко нещо се изчерпва. :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Apr 03, 2007 7:25 pm

Мдам, новите серийки на костенурките рулират отсекыде! Аз сым още на втори сезон и го гледам полечко, че тука свыршва семестыра и си е ебало майката. Но засега сым просто очарована от резултата - хубави битки, хубав хумор, а костенурките са толкова пыти по-готини като характерчета от старото анимационно, че няма накыде. Имаме интелигентни, МНОГО ЛОШИ лоши. Шръодер е просто чудесен, неговите хора умеят да сыздават сериозни проблеми, Ейприл и Кейси са просто ведныж...
Бе няма грешка. И кат визия и музика е мноо гот. И като история, засега. Такыв бесен екшын...
Мисля да не гледам филма, обаче.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 02, 2007 2:40 pm

Алеле, мноо зле филмът. :shock: Слава богу адашът отдавна е праснал точно ревю, та не се налага да казвам и дума. Освен че с бг дублаж не докарва и 4/10. Пълен Ъпсурт е да се поверява актьорска работа на певци, както винаги съм заявявал, но едва сега си дадох сметка колко съм бил прав. :roll:

А така ми се искаше да чуя поне Жан Зъйката с нунчаку в... ъ-ъ, отзад. :neutral: :oops:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 02, 2007 3:51 pm

Мдам пълен Ъпсурт си е. Ма ше дам шанс на сериалчето новото сигурно тия дни.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 02, 2007 5:58 pm

Morwen wrote:Вижте кво, и аз съм взимала разстоянието от училище до къщи за отрицателно време, за да гледам Костенурките Нинджа, обаче все пак бях на 10... Не може да очаквате да ви харесва като тогава просто.
Аз така си го взимах за "Тайнствените златни градове" и даже го гледах с раничката на гръб-нямах време да я свалям скапаната раница,щях да изпусна някой култов момент...Но мен още си ме кефят.Ако ги пускат пак по диема-та ще ги гледам за 4-ти път. :lol:
Last edited by zari on Sun Jun 03, 2007 12:29 am, edited 1 time in total.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 02, 2007 6:02 pm

Yan wrote:Миии не. Всъщност аз смятам, че е проблем на ограниченото ти мислене и слаба обща култура за жанра...
Hey,everybody Yan's back!!!! :lol:
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??

Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Jun 02, 2007 6:12 pm

zari wrote:
Hey,everybody Yan's back!!!! :lol:
Да беше чекнала и датата когато е писано това :lol: :lol: :lol:
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

zari
Sorcerer

Post by zari » Sat Jun 02, 2007 6:22 pm

Датата не е важна..важното е кога аз съм го видяла,се? 8-)
:D
-Why??