Алекс, ако правилно съм те разбрал Амин от филма не ти е бил достатъчно брутален:
- Spoiler: show
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Може би е така. Факта е че все пак успя да ме накара да намразя (отново) човек с психическа болест, държал се със себеподобните като гаден звяр! Припомни ми го!Този тип филми за мен са почти и единствено правени (), за да демоснтрират "величието" на даден актьор
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 5 guests