God Of War
Moderator: AlDim
- Moridin
- Global Moderator
Удобно ;р
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=55760
courtesy of Roli-chan, КЪРТИ МИВКИ ПРОСТО

This is it. Ground zero.
Факт, кърти, мноооого е накъдрящоMoridin wrote:Удобно ;р

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Имам God of war 1 ама така и не съм го превъртял, а двойката тр да потърся такива двд-та да видя дали ще стане. Хора да ви питам има ли начин да се подкарат така записани игри на Playstation2? Моя няма чип а тука в Стара Загора нямам идея дали някъде се поставят.
Life is an illusion, death - just reflexion, heaven is a dream, only hell lies within...
Me
Me
- Moridin
- Global Moderator
Е големо катерене падна тогава, близо 4 сек, в които се случиха толкова МНОГО неща като това Крейтос да реве.
Изначално съм силно усъмнен, че съм изпуснал нещо съществено. Примерно там като почва да тече време и трябва да минеш през огледалото съм сигурен, че и двата пъти го изпусках, но като след това скачах през огледалото, играта си продължаваше.. Трябваше да изчакам да видя кво ше стане кат спре наистина времето, мама му...
Може ли някой да каже кои са всички магии/алтернативни оръжия, които отключваш. Имам болезненото подозрение (макар да не виждам как играта е ТОЛКОЗ нелинейна), че нещо от тях съм изпуснал, щото една от графите за магии/оръжия ми седеше Locked докрая. Макар че подозирам, че това е заради Блейд ъф Олимпуса, с който вероятно играеш в бонус мода.
п.п. ТИ ми снесе да играя челинджите преди гиефа ;р
Изначално съм силно усъмнен, че съм изпуснал нещо съществено. Примерно там като почва да тече време и трябва да минеш през огледалото съм сигурен, че и двата пъти го изпусках, но като след това скачах през огледалото, играта си продължаваше.. Трябваше да изчакам да видя кво ше стане кат спре наистина времето, мама му...
Може ли някой да каже кои са всички магии/алтернативни оръжия, които отключваш. Имам болезненото подозрение (макар да не виждам как играта е ТОЛКОЗ нелинейна), че нещо от тях съм изпуснал, щото една от графите за магии/оръжия ми седеше Locked докрая. Макар че подозирам, че това е заради Блейд ъф Олимпуса, с който вероятно играеш в бонус мода.
п.п. ТИ ми снесе да играя челинджите преди гиефа ;р

This is it. Ground zero.
- Moridin
- Global Moderator
Абсолютно съгласен, играта има доста наистина оригинални идеи спрямо единицата (т.е. не са тъпкали съвсем на едно място), главно откъм левъл/загадки дизайн и кефещи босове, но откъм история е ДУПКАТА просто, дори нямах особен кеф да продължавам да видя какво ще стане.
Бтв Зевс го гътнах от раз, що казвате, че бил гаден? Единствено ме утрепа няколко пъти на минииграта (много съм зле с тва помнене кое копче къде е), но при положение, че после боят не почва отначало, а от въпросната миниигра, кво ми пука? Изобщо босовете стават все по-лесно от Медузата натам
п.п. Копието го взех, бати малоумното оръжие.
Бтв Зевс го гътнах от раз, що казвате, че бил гаден? Единствено ме утрепа няколко пъти на минииграта (много съм зле с тва помнене кое копче къде е), но при положение, че после боят не почва отначало, а от въпросната миниигра, кво ми пука? Изобщо босовете стават все по-лесно от Медузата натам

п.п. Копието го взех, бати малоумното оръжие.
This is it. Ground zero.