На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 25, 2007 3:03 pm

Е, за мен ще е по-скоро почетвъртване на гледането (ей сега отивам на второ :D ), иначе съм там. :) Ксел беше казал в темата за филма, че и други хора ще искат.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri May 25, 2007 4:51 pm

Там съм - така или иначе съм решила да го гледам и си търсех с кого :)
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 25, 2007 6:50 pm

Ми и пенчев и лили ше са навити ма га се прибира тя неам спомен.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 02, 2007 5:42 am

Има (умерен) интерес към Зодиак от страна на Ланис и Ксел. За неделя по някое време. МуадДиб, Илейн? И всеки друг, който се кефи на Финчър? Казвайте, става въпрос за утре, В Мола: http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=38798

Кликнете, моля, за да видите кви блестящи ревюта има: http://www.rottentomatoes.com/m/zodiac/ 87% оценка на Доматите!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 02, 2007 10:02 am

Никога не кликам на линковете ти от Доматите, това е най-жалкият, МНОГО ЗЛЕ подреден (т.е. никак) и куцо-псевдо-информативен сайт на света.

И изобщо кой чете ревюта за филми преди филма, тва съкс.

За Зодиака съм остро за, но не си знам точно програмата за утре :(
Да намислим некъф час..
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 02, 2007 10:10 am

За първия ти абзац заслужаваш да те изям. :evil: Или поне да ти обясня това-онова, за твое добро. :P

За втория - ами аз. Но само ако не съм сигурен дали филмът си заслужава. И не е казано да ги четеш. Достатъчно е да видиш общата оценка и хайлайтите на всяко ревю - възможност, която ти дават само Доматите. :wink:

Заради третия ще ти простя първия. :mrgreen: Уточнявайте се с Ланис и другите, ако има, аз съм на линия.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 02, 2007 10:17 am

Да, знам, че обединява много ревюта, голем праз. Все същата жалка история кат уеб-дизайн и начин на поднасяне на информацията е.
This is it. Ground zero.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Sat Jun 02, 2007 11:39 pm

Предложението за Зодиак е за Мола от 19 часа.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jun 02, 2007 11:43 pm

Добре, значи ако и Мор го устройва, 18:40 на касите. :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Jun 03, 2007 12:29 am

Йеп. Който още иска.. - :)
This is it. Ground zero.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Jun 03, 2007 2:44 am

Бройте ме и мен.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jun 08, 2007 10:23 am

Предполагам, че има желаещи за на Тарантино Грайндхауса:

http://programata.bg/index.php?page=details&ln=1&city=1

Предлагам утре (събота) в Мола.

Дълъг е над 2 часа, което надявам се означава, че ще има някаква полза от това, че го гледаме и плащаме отделно от другия Грайндхаус (на Родригес) - режисьорска версия с добавени сцени. А само ако са посмели да не включат вече култовите трейлъри, са мъртви! :evil:

Ал и Амели? :)

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Jun 08, 2007 10:35 am

Утре(събота) ще са затворили половин София и няма да има как да мръднем...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jun 08, 2007 10:42 am

Е да, ма неделя и понеделник ше е цялата, доколкото помня? :shock: И кво, няма да ходим на филма? Още един грях на сметката на черната Бушова душица. :evil:

Ми ако наистина е така, да ходим тая вечер. :? Иначе явно ше си ходя сам, на мен поне ми е близо. :roll:

zari
Sorcerer

Post by zari » Tue Jun 12, 2007 8:08 pm

Кога ще ходите на "Ocean's Thirteen"? :)
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.