На кино с компания :)
Пускам го и тук, щото го едитнах:
Muad_Dib wrote:ТАКА, МОМЕНТЪТ, КОЙТО ВСИЧКИ СТЕ ЧАКАЛИ - УТРЕ 18:30 В МОЛ-А СМЕ НА ПИРАТИТЕ, ЦЕНАТА Е 7 ЛЕВА. Ще запазим билети по телефона.
СРЕЩА 17:30 ПРЕД КАСИТЕ, ЗА ДА ВЗЕМЕМ ЗАПАЗЕНИТЕ БИЛЕТИ.
Засега сме - аз, Дима, Симо, сестра му, Емо, Морви, Коцето, Мор. Който иска да идва, да пише тук до края на деня или утре сутрин.
Last edited by Roland on Tue May 22, 2007 10:21 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
excellent, аз do 19;00 сам в офиса. по натам явно ше е евентуално. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мдам, гадове сте вие... ама, трябва да ви се признае, гадове от класа!... В единия ден в годината, когато имам уговорен с клиенти downtime, за да местя железа от една ракла в друга, вие ще ми тръгнете на кино точно в 18:30, когато започвам операцията...
Ама ще видите вие - после ще посочвам доброволци да го гледат втори път, да ми правят компания
Ама ще видите вие - после ще посочвам доброволци да го гледат втори път, да ми правят компания

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Еее двамата ше сме
от задаващи се 3-4 почивни дни баш у последния работен.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е може ли се, Зари?
След като така и така ядосах Ян и Морви, поне да има някаква полза от кретенията ми.
Пък и не можах да гледам маратона тая вечер, щото бяха свършили билетите, естествено. Не съжалявам много, де, двойката и без туй я знам наизуст.
Но и да го бях гледал сега, пак щях да дойда довечера. Макар че след като гледах двойката два пъти в един и същ ден, се зарекох да не го правя пак.
Сега остава въпросът как да изтрая утре до 17:30.
Имайте предвид, че ше е пълен гъч, така че наистина трябва да се запазят билети рано. Иначе можех и да купя за всички като стана ранния следобед.

Но и да го бях гледал сега, пак щях да дойда довечера. Макар че след като гледах двойката два пъти в един и същ ден, се зарекох да не го правя пак.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А,да ..и спрете да се нападате,най-вече спрете да нападате Алекс.Нали си пишем за удоволствие..
Алекс ,между другото писах в артлайн на Жоро Бандеров и го питах дали е правил образа на Шайра по подобие на Суни,но още не отговаря,сигурно го е срам.

-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

off Бан-ът май не е стъпвал в Артлайн форума, както и аз самия, от бая време насам. Като го чуя, ще го питам. Шайра рита задници.

Ей, кво ше кажете за някакви пиратски парцалки и аксесоари утре?!!

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Тия неща тичат само на мъжете-пирати.
Ти освен да позаголиш малко територия... Щом даже кака Кийра докарва пищни бюстиета по промо материалите, смятай кво може да се направи по въпроса.
Сори за спама, но вярвам, че има заинтересовани.

Сори за спама, но вярвам, че има заинтересовани.