На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue May 22, 2007 8:31 pm

Коцето още не е потвърдил бе :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue May 22, 2007 8:34 pm

ЕВАЛА че затри поста ми и страницата....

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue May 22, 2007 8:34 pm

Пускам го и тук, щото го едитнах:
Muad_Dib wrote:ТАКА, МОМЕНТЪТ, КОЙТО ВСИЧКИ СТЕ ЧАКАЛИ - УТРЕ 18:30 В МОЛ-А СМЕ НА ПИРАТИТЕ, ЦЕНАТА Е 7 ЛЕВА. Ще запазим билети по телефона.

СРЕЩА 17:30 ПРЕД КАСИТЕ, ЗА ДА ВЗЕМЕМ ЗАПАЗЕНИТЕ БИЛЕТИ.

Засега сме - аз, Дима, Симо, сестра му, Емо, Морви, Коцето, Мор. Който иска да идва, да пише тук до края на деня или утре сутрин.
Last edited by Roland on Tue May 22, 2007 10:21 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 22, 2007 8:52 pm

excellent, аз do 19;00 сам в офиса. по натам явно ше е евентуално. :roll:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue May 22, 2007 8:57 pm

Мдам, гадове сте вие... ама, трябва да ви се признае, гадове от класа!... В единия ден в годината, когато имам уговорен с клиенти downtime, за да местя железа от една ракла в друга, вие ще ми тръгнете на кино точно в 18:30, когато започвам операцията...

Ама ще видите вие - после ще посочвам доброволци да го гледат втори път, да ми правят компания :P
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 22, 2007 9:34 pm

Еее двамата ше сме :wink: от задаващи се 3-4 почивни дни баш у последния работен.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed May 23, 2007 12:16 am

И аз съм там.ще се чакаме с Дани.Алекс,ти ще идваш ли или...?
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Wed May 23, 2007 12:27 am

Аз съм вътре.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed May 23, 2007 12:31 am

Е може ли се, Зари? :D След като така и така ядосах Ян и Морви, поне да има някаква полза от кретенията ми. :oops: Пък и не можах да гледам маратона тая вечер, щото бяха свършили билетите, естествено. Не съжалявам много, де, двойката и без туй я знам наизуст.

Но и да го бях гледал сега, пак щях да дойда довечера. Макар че след като гледах двойката два пъти в един и същ ден, се зарекох да не го правя пак. :roll: Сега остава въпросът как да изтрая утре до 17:30. :shock: Имайте предвид, че ше е пълен гъч, така че наистина трябва да се запазят билети рано. Иначе можех и да купя за всички като стана ранния следобед.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed May 23, 2007 12:31 am

А,да ..и спрете да се нападате,най-вече спрете да нападате Алекс.Нали си пишем за удоволствие..:)Алекс ,между другото писах в артлайн на Жоро Бандеров и го питах дали е правил образа на Шайра по подобие на Суни,но още не отговаря,сигурно го е срам. :wink: :D
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed May 23, 2007 12:35 am

Elayne wrote:Коцето още не е потвърдил бе :P.
Yarrrrrr!

пазете билетче и за мен :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed May 23, 2007 12:46 am

:mrgreen: Споко, никой не ме е нападнал, сам си го изпросих. Много е хубаво, че се организираха нещата още за днес. :)

off Бан-ът май не е стъпвал в Артлайн форума, както и аз самия, от бая време насам. Като го чуя, ще го питам. Шайра рита задници. :lol:

Ей, кво ше кажете за някакви пиратски парцалки и аксесоари утре?!! :shock: :twisted:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zari
Sorcerer

Post by zari » Wed May 23, 2007 12:51 am

Идеята си я бива,но аз май нямам нищо подходящо,освен да се появя с някаква препаска на окото...или с ампотиран крайник.. :lol:
-Why??

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed May 23, 2007 12:55 am

Тия неща тичат само на мъжете-пирати. :wink: Ти освен да позаголиш малко територия... Щом даже кака Кийра докарва пищни бюстиета по промо материалите, смятай кво може да се направи по въпроса. :shock: :lol:

Сори за спама, но вярвам, че има заинтересовани. :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed May 23, 2007 1:31 am

Аз ще си мрачнея с Морви някъде си :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around