Социологическо проучване (18++++++)
Нормалните хора правят секс насаме, а не на страниците на форума:)
И не, Алекс, ти си човекът, който доскоро пишеше "секс" със звездичка по средата. Очевидно цинизма беше в самата идея на изказванията, а не само в темата.
Рол само каза, че ти очевидно натвърдваш колко ти е голям. Няма вътрешна информация, уверявам те. Хората всъщност не си прекарват свободното време в това да обсъждат размерите на мъжкото ти достойнство или мускулите на корема ти. Колкото и да не ти се вярва.
И не, Алекс, ти си човекът, който доскоро пишеше "секс" със звездичка по средата. Очевидно цинизма беше в самата идея на изказванията, а не само в темата.
Рол само каза, че ти очевидно натвърдваш колко ти е голям. Няма вътрешна информация, уверявам те. Хората всъщност не си прекарват свободното време в това да обсъждат размерите на мъжкото ти достойнство или мускулите на корема ти. Колкото и да не ти се вярва.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Но не е имал валиден повод да го каже, както подчертах.
Точно моята вербална практика имах предвид. Доказваща, че всяка тема може да се обсъжда цивилизовано.
Аха. Значи дийптроутът е циничен сам по себе си. Що ли се учудвам?
А кво ше кажеш за резултатите от анкетата току над поста ти? М?
Точно моята вербална практика имах предвид. Доказваща, че всяка тема може да се обсъжда цивилизовано.
Аха. Значи дийптроутът е циничен сам по себе си. Що ли се учудвам?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не, Алекс, не дийптроутът е циничен, ти си циничен:) Толкова е просто...
И ако за теб "цивилизовано" значи да ръгаш звездички по средата на неудобните думички, това си е твоя грешка.
Не, какъв повод имаше Рол, освен, че ти обясняваше колко си велик, колко ти е бройката и какъв е стандартния според теб размер? На това на жаргон му се вика да си го праснеш на масата (ето един сияещ пример как човек може да е циничен и "цивилизован" в твоя смисъл).
Алекс, ние не сме идиоти. Очевидно, изхождаш от идеята, че сме, но ни не сме. Разбираме и от намеци, и от контекст и от разни такива неща. Ей ся например, дебелият намек с вътрешната информация, която имал Рол не беше пряко обвинение, ма беше много смешно косвено такова. Разни такива неща.
И ако за теб "цивилизовано" значи да ръгаш звездички по средата на неудобните думички, това си е твоя грешка.
Не, какъв повод имаше Рол, освен, че ти обясняваше колко си велик, колко ти е бройката и какъв е стандартния според теб размер? На това на жаргон му се вика да си го праснеш на масата (ето един сияещ пример как човек може да е циничен и "цивилизован" в твоя смисъл).
Алекс, ние не сме идиоти. Очевидно, изхождаш от идеята, че сме, но ни не сме. Разбираме и от намеци, и от контекст и от разни такива неща. Ей ся например, дебелият намек с вътрешната информация, която имал Рол не беше пряко обвинение, ма беше много смешно косвено такова. Разни такива неща.
I don't wanna die
Ако наистина е толкова очевидно, когато се майтапя, що коментираш изобщо?
И без това беше достатъчно смешно.
Ето, Гибли, например, се хили кротко пред монитора от самото начало на цялата история, без да допринася ненужно към нея.
А вие, душици златни, пуснахте четири други теми. Няма лошо де, явно е било време да се поизпусне парата.

Ето, Гибли, например, се хили кротко пред монитора от самото начало на цялата история, без да допринася ненужно към нея.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Moridin wrote:Не е въпроса в хумора, а в езика. Моите уважения към Живика, но темата му наистина беше ИЗЛИШНО цинична като език и аз лично едвам се въздържах да не я изредактирам цялата.

Миии, аз пък викам че и езика на Живик е за уважение!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Говори за себе си.Morwen wrote:Хората всъщност не си прекарват свободното време в това да обсъждат размерите на мъжкото ти достойнство или мускулите на корема ти.

А и по другата линия все някой се вълнува там, навярно. Чисто научен интерес, разбираш...

А, значи в тези 5 теми, 12 точки и вероятно десетина страници чист текст ти просто си се майтапел и не си имал предвид нищо от казаното?shayhiri wrote:Ако наистина е толкова очевидно, когато се майтапя, що коментираш изобщо?И без това беше достатъчно смешно.
Ето, Гибли, например, се хили кротко пред монитора от самото начало на цялата история, без да допринася ненужно към нея. :lol: А вие, душици златни, пуснахте четири други теми. Няма лошо де, явно е било време да се поизпусне парата.
Ми много се радвам, че в крайна сметка се оказа, че всички сме на едно мнение:)
I don't wanna die