25 % активност. Тези, които бяха против ЕС печелят, онези, които все пак работиха за влизането ни там - не влизат. 5 бодигарда, 4 турци и 3 борци да си върнем БГ. Честито

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Бла-бла с други думи.Moridin wrote:Така де, то това си е причина и следствие.
Полша не бих казал, че е уей куулър, но и не съм забелязал някой тук да драматизира ниската активност бтв. Изключая първия пост, но пак не особено драматично![]()
Бате Бойко си тръгна доста преди ДПС да отстъпят мястото си, заради погромите от наводнението в София (поне формално), освен това то не беше сигурно дали изобщо ще има пресконференции, щот нали не са мн ясни резултатите точните, етц, етц
Адски яко няма що, цяла вечер гледам Божидар Димитров и синия агитатор с общо тегло 300 кила...Moridin wrote:Еми само куулър. Не е уей ;р
Екипът - да. Бойко - доста по-преди. Следя ги и по двете тв-та ;р
Бтв ВТФ ги удари Нова ТВ по главата да заебат политиката и да си бичат Матрикс Рилоудед?Мега яко
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests