Още по-важен предмет на соСиологическо изследване (18++++++)
Още по-важен предмет на соСиологическо изследване (18++++++)
Другари! Приятели! Мъже! Всички, които се чувстват мъже! Много ви моля, дайте гласа си в името на нАуката. Писна ми да тъна в неведение! 

Last edited by Marfa on Fri May 18, 2007 7:56 pm, edited 1 time in total.
Мога ли да отбележа по опция 2, че рефлексът за повръщене е физиологичен такъв и всички си го имаме, без значение дали сме истиски мъже или не.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Алексис, жените го нямат. Като не ги разбираш тея работи по-хуу не се обаждай! Има си специалисти по въпроса, не можеш да се мериш с тях! 
Хм, дотук никой не се признава за потенциален гей, лошо
Edit:
А, имало бе!

Хм, дотук никой не се признава за потенциален гей, лошо

Edit:
А, имало бе!

Last edited by Marfa on Fri May 18, 2007 4:43 pm, edited 1 time in total.
Какви ти 33%. ВСЯКА истинска жена (демек = няма гаг рефлекс) си свършва на мига щом й го примушнат
. Да не говорим, че са едни мощни оргазми и течове щом види blow job по телевизията
. Кво ти минути, секунди й трябват.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- The Dragon
- Elder God
Мня, точно прочетох коментара на Шайхири и се ядосах, че майка ми ме е раждала така, че по номер да не съм кратна на три. Може ли да съм така лишена от удоволствие.
Симеоне, не бой се, и да не си истинска жена, ние пак си те обичаме и ти прощаваме този грях, както и ти прощаваш нам.
Симеоне, не бой се, и да не си истинска жена, ние пак си те обичаме и ти прощаваме този грях, както и ти прощаваш нам.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Обичам си аватара!!
Стига сте обсъждали жените, за тях е другата тема!
Аз гласувах с последната опция. Като една Истинска жена, аз познавам и съм била с достатъчно Истински мъже, за да знам Истината - ВСИЧКИ Истински мъже обичат да им завират разни неща в гърлото - то не са пържоли, не са ракии (тва със се шишето, направо!), не са чудеса! Спирка нямат, казвам ви!
А аз като Истинска жена нямам гаг-рефлекс - ако имах, щях често да го показвам, когато един от Истинските мъже осъществява едно от гореописаните завирания...
Аз гласувах с последната опция. Като една Истинска жена, аз познавам и съм била с достатъчно Истински мъже, за да знам Истината - ВСИЧКИ Истински мъже обичат да им завират разни неща в гърлото - то не са пържоли, не са ракии (тва със се шишето, направо!), не са чудеса! Спирка нямат, казвам ви!
А аз като Истинска жена нямам гаг-рефлекс - ако имах, щях често да го показвам, когато един от Истинските мъже осъществява едно от гореописаните завирания...
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'