Maiden, Gammaray, Blind Guardian, Blackmore's Night '07 и др

Ми то името като че подсказва... търнокопи, хидродинамика и всякакви ортопедични приспособления...
Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri May 18, 2007 12:52 am

Мдам последното беше:)

Страхотен концерт и за съжаление ужасен звук :/
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 18, 2007 12:59 am

Мога само да те успокоя, че на Мегадет в същата зала беше в пъти по-зле. :?

Но ако сравня с Перъдайз Лост в Христо Ботев, Гардиън уви са много далеч от онзи мелодичен плътен саунд. Аз затова и не се накефих толкова. Но имаше здрави парчета. Welcome to dying и Lost in a twilight hall от '90 са си класика. А и любимата ми A past and future secret. Някак си се надявах да изкарат по-мелодични парчета и съответния саунд, но това вече щеше да е твърде хубаво. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri May 18, 2007 1:20 am

Сетлистът:

01. War of Wrath/Into the Storm
02. Welcome to Dying
03. Nightfall In Middle-Earth
04. The Script for My Requiem
05. Fly
06. Valhalla
07. Time Stands Still (At the Iron Hill)
08. A Past and Future Secret
09. This Will Never End
10. Lost in the Twilight Hall
11. Punishment Divine
12. And Then There Was Silence
------------------
13. Imaginations from the Other Side
14. The Bard's Song (In the Forest)
15. Mirror, Mirror
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 18, 2007 2:56 am

http://www.blind-guardian.com/forum/vie ... hp?t=29917

Ето какво са свирили по другите места. Можеха да се постараят повечко при нас, като за първи път. Даже бяха обещани 140 мин., ако си спомняте. :roll:

Bright eyes, LOTR и Skalds and shadows наистина ме е яд, че ги нямаше. :evil:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri May 18, 2007 10:10 am

Аз освен от саунда и от малоумната логистика на залата, която НЯКАК успя да е едновременно 3/4 празна И натъпкана до горе в средната си ивица, съм донейде разочарован и от публиката - верно гласовита само като иска бис (с който бис горе-долу сериозно започна концертът според мен ;р). Когато Ханси подканяше да се пее ооо-ооо-ооо и буквално само предните редове пееха с редки включвания отзад, направо ме хвана срам от бг метъл публиката и реших, че явно ше ни е за последно Гардиън тука. Добре, че бисът поизчисти малко впечатлението и май им хареса на групата. Баси имаше цели КРИЛА от трибуните, където хората само *седяха*. Някои шъткаха да не сме викали толкова :shock: :shock: :shock:

А че са си големи, големи са си :) Жалко, че хората, вкл. аз, не знаят много новите песни, и че саундът изцяло провали например And then there was silence, която явно наистина доста нарядко свирят и трябва да сме поласкани, че я изсвириха :) И аз бих оценил Bright Eyes повече де. Но въпреки въпросния саунд, Ханси извади ебаси гласа :shock:
This is it. Ground zero.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri May 18, 2007 12:49 pm

:shock: :shock: :shock: Това с шъткането ме шокира...
Иначе на мен публиката ми се видя доста активна, но пък може да е било заради хората около мен - имах на предния ред един див фен и по-нататък тълпата в центъра, а от другата ми страна бяхте вие :)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Fri May 18, 2007 1:59 pm

Moridin wrote: Някои шъткаха да не сме викали толкова :shock: :shock: :shock:
Какво?!?! Това са били истински метъли просто. На концерта на Helloween миналата година пък един през цялото време играеше на електронна игра. Жалко, че го няма на DVD-то.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri May 18, 2007 2:01 pm

Абе колкото и малки разочарования да имаше, все пак си беше A dream come true :) Съдейки по количеството на публиката обаче, никога няма да видят стадион.. уви ;/ Дано поне идат в Каварна, там няма такива проблеми :)
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri May 18, 2007 2:09 pm

Ние с мойте хора си бяхме в агитката отпред. Исках да видя митичната плешивинка на Ханзи. :D Малко преиграва, ама си е симпатяга иначе. И визуалното оформление биваше.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Fri May 18, 2007 4:28 pm

с тия цени на билетите и никаквата реклама е напълно естествено, че никога няма да видят стадион.
ся, който е бил луд да стои по трибуните, може секви чалгаджийски истории да е видял (нищо лично, мнали, милко калайджиев фор президънт и прочие). в тълпата си беше шумно, надъхано и гласовито. шма извинявате, ма един зад дясното ми рамо изрева цялата and then there was silence. респект за такъви фенове. :lol:
и lost in the twilight hall беше приятна изненада. доволно.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri May 18, 2007 4:31 pm

Ми в тълпата беше главно ПО КВАДРАТЕН САНТИМЕТЪР НА ЧОВЕК, та това леко ме поотказа да съм там, макар че сега съжалявам :)
This is it. Ground zero.

Scourge
Mistborn

Post by Scourge » Fri May 18, 2007 4:58 pm

абе доста по-плътни концертни тълпи съм виждал :)
иначе в общи линии основното предимство на небутането в тълпата е по-добър звук. разбира се, седенето на спокойно място с цел да се чува по-добре пък някак не се връзва с концепцията за метъл концерт. :wink:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri May 18, 2007 5:12 pm

За мене го има и зрителният момент. Понеже съм доста нисък, като отидох напред, не виждах НИЩИЧКО. Само СТОЯЩИ НЕПОДВИЖНО (с квадратния сантиметър няма и как иначе ;р) високи хора около мен :mrgreen:

До съвсем пред сцената не можах да стигна.
This is it. Ground zero.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Sat May 19, 2007 5:28 pm

Scourge wrote:с тия цени на билетите и никаквата реклама е напълно естествено, че никога няма да видят стадион.
Тъй си е. Не ги харесвам много и затова не отидох на концерта, но все пак... 35 лева е малко по-висока цена, отколкото бих дал. За сравнение - Helloween миналата година - 16 лева и 48 стотинки. И се събрахме два пъти повече хора, и крещяхме като ненормални, а и звук, осветление и тъй нататък беше просто перфектно. Само дето концертът закъсня с един час, де...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sat May 19, 2007 5:31 pm

Moridin wrote:За мене го има и зрителният момент. Понеже съм доста нисък, като отидох напред, не виждах НИЩИЧКО. Само СТОЯЩИ НЕПОДВИЖНО (с квадратния сантиметър няма и как иначе ;р) високи хора около мен :mrgreen:

До съвсем пред сцената не можах да стигна.
Колко си нисък ? :roll:
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image