Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Ти да знаеш по-натам какво става:). Другата седмица свършва бтв.Random wrote:Аз пък захапах Heroes. Нема такъв сериалМега як, перфектният филм-комикс, кефи ме мноооого повече от всичките X-мени:) Вива Хиро Накамура!
ГОЛЯМА МОЛБА: ПО НЕВЕДОМИ ПЪТИЩА не мога да си дръпна 6тият сезон на ОЗ от замунда.нет, ако някои го е дръпнал и може да ми го даде - МНОГО БЪРЗО ЛИЧНО! Мерси предварително.
По темата: Искрено се надявам Отчаяни Съпруги да ни отърват от присъствието си оттук нататък, в сериала де що има сюжетна линия се затвори, че даже и с хепи енд...
Надявай се за съпругите, като гледам са си запланували хората поне още един сезон, нищо, че вече в 15-17 епизод, сериала напарво си свърши, само простотиите със Сюзън нямаха окончателен край, ама след последния епизод, който излезе, и това се сдоби с край, та не ми се мисли какво ще правят в 4 сезон, тъй като сега е перфектното време да го спрат, без да го разводнят, ама мамка му и продуценти.
Ако направят още един сезон ще съсипят иначе качествения сериал.
Ако направят още един сезон ще съсипят иначе качествения сериал.
- The Dragon
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Между другото, и аз захапах Heroes, ей така за да видя, и се зарибих, уви
Засега съм до 8-ми епизод, и си е интересно. Само се надявам, че няма да го разводнят както The 4400, като се има предвид, че Heroes до голяма степен повтаря същата формула, макар че е доста по-добре реализирано, поне до момента.

This signature is not yet rated
Шса сетите вие за Хироус, не че аз не почнах чак в мартенската пауза да го гледам, но дтук ме размазва, страхотен е. Чакаме вторник сутрин с нетърпение.
Изгледах последния епизод за този сезон на CSI: Las Vegas. Две думи - просто страхотен. Не стига всичко, ами и и ЪНХЕПИ енд! Което бтв е много сериозно загатнато за Хироус по форумите - от нашите доста щели да гушнат букета.
Новият Сопранос също е просто омг...Умира един от наистина главните герои, повече няма да спойлвам.
Изгледах последния епизод за този сезон на CSI: Las Vegas. Две думи - просто страхотен. Не стига всичко, ами и и ЪНХЕПИ енд! Което бтв е много сериозно загатнато за Хироус по форумите - от нашите доста щели да гушнат букета.
Новият Сопранос също е просто омг...Умира един от наистина главните герои, повече няма да спойлвам.
Аз, таковата, искам да помоля някоя добра душа да ми прати торент файловете за епизодите от 15 до края (22?) на имейл caliopa@mail.bg >.> Щото аз не мога да отварям арената, но като имам файла си тегля без проблем
Много ще съм благодарна!

Много ще съм благодарна!

Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'