by tigermaster » Wed May 16, 2007 5:47 pm
Хмммм, интересно ми е колко човека могат веднага да си спомнят ритъма на сръбската песен. На мен поне ми е непосилно. Единствените две песни от финала, които успях да запомня, бяха тази на Lordi в началото(много готина песен - чак се учудвам, че ми хареса, `щото тая визия и това пеене не ги уважавам много - жалко, че не гледах конкурса миналата година) и българската. А, и украинската, която запомних, защото ми беше толкова потресаващо ПРОТИВНА, че просто нямам думи. Или пък имам... От това гласуване съм твърде недоволен някакси. Не от петото място - минахме трийсет и седем(ако са ми точни сметките) държави, което не е малко. Но какво е пред нас? Жена, която прилича на мъж, украински травестит, три руски развратници(малиии, колко ми бяха отвратни и те) и гнусен турски чалгаджия, който на всичко отгоре играеше нещо подобно на ръченица. Плюс това турската и гръцката песен ми звучаха твърде еднакво(друго от тях не помня) - с какво турската е по-добра?
Сетих се и за мегакретенията, която btv и по-специално екипът на "Шоуто на Слави Трифонов" сътвори. Не стига, че поканиха гръцкия кретен, но не и българите(Слави явно им завижда за успеха), ами след това и онзи олигофрен Красимир Радков се изгаври по възможно най-гнусен начин с песента, която ни представи на финала. Защо не постъпиха по подобен начин с полата на Азис, която ни представи миналата година(за мой и на доста познати ужас) или с крадената от къде ли не песен на "Каффе", която ни представи по-миналата? Защо когато пуснем нещо красиво на този конкурс, се намира такъв идиот, който да се гаври със собствената си култура, със собствената си музика и собственото си лице?