Ми не, подозирам, че някой ден ще разбера защо смятате, че постфеминистките гледат на мъжете като ортодоксални евреи на свинско, ма няма да е скоро... Между другото думата член има няколко други значения, освен това за което си мислиш
Празният член
Moderator: Moridin
Всъщност темата е за празни:Р
Ми не, подозирам, че някой ден ще разбера защо смятате, че постфеминистките гледат на мъжете като ортодоксални евреи на свинско, ма няма да е скоро... Между другото думата член има няколко други значения, освен това за което си мислиш
, та съвсем легално съм в темата :Р
Last edited by Morwen on Sat May 08, 2004 12:58 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Хех, ми то не е трудно пълния член да се преобразува. Трябва се познания и твърда ръка рзбира се. Ма сме мноо навътре начи в темата.
Ортодоксални не беше ли думата ;р. И защо евреи? Не беше ли тва със свинското за комшиите.
Ортодоксални не беше ли думата ;р. И защо евреи? Не беше ли тва със свинското за комшиите.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra