Банери...

Пишете за оплаквания, въпроси и/или предложения по форума. Или недейте...

Moderator: Moridin

Daggerstab
Arcanist

Банери...

Post by Daggerstab » Thu May 06, 2004 7:43 pm

Или аз съм твърде невнимателен, или наистина не успях да открия в Shadow Dance раздел "връзка към нас". Трябва ми банер, иначе казано ;-) Има ли официално такова нещо, или се налага да поработя над логото ви с някоя програма?
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Thu May 06, 2004 7:44 pm

в сивостен има ли?
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu May 06, 2004 8:14 pm

Ама виж ся, като влезеш вътре в списанието, там кликваш върху "Партньори" и си излиза. Ей ся го видях даже, да се подсигуря и дане дърдоря напразно:)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri May 07, 2004 9:23 am

Всъщност човекът пита за наш банер, който той да използва, но за тая работа трябва Кселос да са произнесе :)
This is it. Ground zero.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Fri May 07, 2004 10:02 am

Точно така. За онези, които не са разбрали - трябва ми официален ваш банер, който да използвам на сайта си.
Секцията "Връзка към нас" или "Размяна на банери" е почти задължителна за всеки сайт, който претендира да е нещо. (Иначе казано - иска много посетители ;-))
Дризт, нещо не ти схванах въпроса. Ако питаш дали в Сивостен има такъв раздел - ами има тук, макар че банерите им са грознички. А ето тук има и банер на ShadowDance, който, подозирам, са си изсмукали от пръстите - всичките им банери са нестандартни като размер, може би това е продиктувано от неизвестни дизайнерски съображения.
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Fri May 07, 2004 10:11 am

Daggerstab- той Моридин обясни какво имах предвид
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri May 07, 2004 11:20 am

Всъщност Моридин обясни какво Дагерстаб има предвид... Има си литература по въпроса.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 07, 2004 12:30 pm

Dager, простено е да е невежеството ти, ма банерите и за ШД и донякъде за Сивостен са правени от мен. Ми катo видя сайта обикновено правя по поискване банер с цветовете на конкретния сайт и размери по желание на отсрещния щот такова нещо като стандартен банер не приемам за красиво. Някак по културно е хем да е наш банер хем да не седи като цикламена кръпка върху черно сако :twisted: За това няма особен избор от банери там. Личното внимание към хората който ни харесват за партньори е важно за нас. Така, че ми пасваш линк да видя сайта и размерите и щи направя къфто банер поискаш. :twisted:

Едит - Ох видях ти сайта от профила. Ми как да ти кажа, в черно с червено много ше му тичка едно банерче. И кръв мое да му тура да капе даже.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Fri May 07, 2004 4:04 pm

А, не, за този е. Гилдията не се занимава с фентъзи. Още по-малко със сатанизъм, садизъм, и други негативни форми на -изъм. ;-) Така че си спести кръвта. ;-) Иначе идеята за индивидуално направени банери ласкае евентуалните "партньори". Само да бяхте споменали тази подробност някъде ;-) Ще я имам впредвид. Сега просто бях на лов за връзки. И не се засягай за леко прибързаното ми мнение за сивостенските банери. Просто ми изглеждаха странно.

Едит - Кинжал се пише с двойно 'g'.;-)
Дагърстаб. Точка.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri May 07, 2004 4:18 pm

1 или 2 d-т се един си :wink: . мдам тва по-друго макар че още в ремонт кат глеам. ми фона май се е един, та начи върху него ще спретна нещо. кви размери ти трябва.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Mon May 10, 2004 10:24 pm

Технически - не в ремонт, а в строеж, така че все още не знам дали фона ще е този... Просто бях тръгнал на поход в нета да събирам банери. Не ми трябва за сега, имам си по-големи грижи от уеб дизайна (сесия, с други думи), но беше хубаво да знам, че си на разположение ;-)
Иначе, идеята беше да имам лента със случайно сменящи се банери (голям размер, т.е. 400х40 или 468х40), и отделно лого/банер в секцията за връзки. Още не мога да кажа нищо определено за размери, така че...
Дагърстаб. Точка.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue May 11, 2004 10:41 am

оки :roll:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Wednesday13
Farmer

Post by Wednesday13 » Tue Nov 16, 2004 4:43 pm

Хеллос ако искаш вярвай ама и в банерите си има стандарти най-и3пол3вани са по принцип 88x31 /тия малките/ , не е лошо че правиш банер 3а всеки сайт по отделно ама мисля че е по добре да направиш няколко примерни и човек като реши да слага банер да може да си и3бере най-подходящ 3а дадения сайт .

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 21, 2004 12:19 am

От къф зор ;р Да се обади кат си е направил дизайна който иска. Няма смисъл да се занимавам с излишна работа при тоя наплив за банери дет ни тресе. То и чужди банери не виждам скоро да слагаме тук. Стандартите са хубаво нещо, но малко хора ги спазват в тази област. В крайна сметка идеята на един сайт е да се различава.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Wednesday13
Farmer

Post by Wednesday13 » Sun Nov 21, 2004 2:48 am

идеята на банерите е сайта да се популяри3ира ,а мисля че е добре ShadowDance да добие по голяма популярност :lol: