http://www.netinfo.bg/txtphoto.phtml?iid=192699
Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Ксел, искрено се надявам да се изкефиш на Монк!
Няма да ти желая чак да се влюбваш в сериалчето, заради последният ти пост!
Гадни късметлии сте вие! С Монти Пайтън!!!
(Най-добронамерена завист и гадно злобарство са си - ДА!!
)

Едит: Брееееей!! Четейки темата за филми по комикси, се сетих за един стар сериал който много ми харесваше - Бюти нд Дъ Бийст!!
С Рон Перлмън и Линда Хамилтън! От 80/90-те години! Ако не сте пробвали още, опитайте! Можеби за днешният критерий ще е малко плосък, не знам! Помня че ме държеше доста в напрежение по време оно!!
Едит: Брееееей!! Четейки темата за филми по комикси, се сетих за един стар сериал който много ми харесваше - Бюти нд Дъ Бийст!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Предполагам че просто ти е на архив разцепено. Кликаш ако има некаде с име .00 или .rar файл с десен бутон там - Extract here. и би трябвало да изкара филма в папката след неколко минути.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Всички, които гледаме Лост, можем да се чувстваме много приятно прекарани: щяло да има още 3 сезона по (забележете) 16 епизода и можем да чакаме края в... 2010 година
Аз лично ще догледам трети сезон и спирам да го гледам. Пълна сапунка, направена с цел обиране на пари, абсолютно незачитане на зрителите и логиката на развитие на сюжета само и само да се разтегли още. Да мрат някъде (може и на остров в тихия океан).
http://www.tv.com/lost/show/24313/story ... k=gumballs
Аз лично ще догледам трети сезон и спирам да го гледам. Пълна сапунка, направена с цел обиране на пари, абсолютно незачитане на зрителите и логиката на развитие на сюжета само и само да се разтегли още. Да мрат някъде (може и на остров в тихия океан).
http://www.tv.com/lost/show/24313/story ... k=gumballs
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Уф, е точно от това се боях. Аз толкова се надявах, че ще има само още един сезон, с което ще се приключи, но от ABC този път се оляха. Ето една друга статия, която видях във форумите на IMDB, само не пише кой е източника:
Все едно, аз продължавам да си се кефя на третия сезон на ReGenesis - канадците определено са по-добри в това отношение, хем правят по-кратки сериали, хем с по-интересни истории и персонажи, и определено не се оливат.
- Spoiler: show
Все едно, аз продължавам да си се кефя на третия сезон на ReGenesis - канадците определено са по-добри в това отношение, хем правят по-кратки сериали, хем с по-интересни истории и персонажи, и определено не се оливат.
This signature is not yet rated
Хехе, и аз се кефя на тия двата - д-р Хаус (изигран от Бърти Устър, цена няма тоя човек) и Регенезис - но имах възможност да следя само втория, успях да изгледам каквото имаше излязло до момента. Не съм много съгласна с Живик, според мен третият сезон е по-слаб (вирусоложката ме дразни, а нашият човек вече няма на кого да размахва два средни пръста пред лицето, не е честно). Забавното е, че тия два сериала имат сходни моменти - с писането по дъските и намирането на отговори. Пък и образователно действат 
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
Ами не знам, мен пък новата вирусоложка ме радва, някак си е много точна
Макар че не отричам, че Сара Стрейдж (играеща Джил Лангстън) да беше останала, нещо имам слабост към червенокоси жени
Иначе то целият РеГенезис си е леко раздут, защото първоначално е бил замислен като по-дълъг мини сериал, т.е. не е трябвало дори да има и втори епизод. Но като гледам май с този сезон ще свършат, което може би е за добре. Във всеки случай е светлинни години над повечето американски сериали, и по доста форуми чета, че е доста научно издържан, или че поне не говорят глупости.
Колкто до доктор Хаус, и мен ме кефи, просто нещо не го хващам редовно, може би защото Нова телевизия си ме дразни по принцип
Но определено пича, дето играе Бърти Устър (казва се Хю Лори, между другото) кефи много 
Колкто до доктор Хаус, и мен ме кефи, просто нещо не го хващам редовно, може би защото Нова телевизия си ме дразни по принцип
This signature is not yet rated
- BaYa
- Forsaken
Един поздрав, най-вече за почитатели/ки на House. Макар че бих посъветвала всички да хвърлят едно око (май са общо 5 части)!!! Взе и да ми аресва тоя Лори; пич си е , определено!!!

Luxury is a matter of having options!!!
От много време не съм поствал в една от темите, в които известно време бях горе-долу редовен. Та да си кажа и аз двата цента:
1. ЛОСТ - направо ме разбихте с тези новини. Трети сезон с много малко изключение на мен ми допада страшно много дотук и мога само да съжалявам, че за Изгубените няма да ми пука въобще вече. 4 сезона си беше ок, но финал през 2010 е...Да бъдем хора за 5 минути все пак. А тъкмо бях на много голям кеф заради епизода с произхода на Бен и особено края му...
2. The Tudors - просто страхотен. Който досега не е загледал - да почва, може би единствения исторически сериал в последно време, който е на нивото на Рим. Джон Рис-Майерс е особено талантлив.
3. Heroes - въпреки синдрома "Лост", тук поне е като изваден от стилен комикс. Героите кефят почти всичките и ако слуховете се окажат верни този сериал се превръща в новия ми фаворит. А те са, че накрая на първи сезон наистина ще стане голямата битка, много от героите ще умрат и втори сезон ще почне на друго място с чисто нови герои.
4. Sopranos - много ми е трудно да пиша за него, винаги ми е било. Сериалът продължава в добрите си традиции. Ще напиша голям пост накрая.
5. 24 - просто забравете, 3 епизода преди края мога с ръка на сърцето да кажа, че бай Джак трябва да си стъпи на главата, за да го спаси тоя сериал...То не беше повтаряне на сюжети, на теми, на всичко...Само дето сега е без готините хора от преди сезони и изглежда недоклатено и все едно е сюжет за тъпа книга на Том Кланси. Бях дефинитивно опроверган, че един Кийфър сериал не прави.
И за накрая:
Oz - http://www.hbo.com/oz/cast/index.shtml - в момента доглеждам 4ти сезон и засега съм много впечатлен. Жестокият реализъм на сериала просто смачква сетивата в един момент (хората със слаби нерви - пишките на затворниците и еднополовия секс са ви най-малкият проблем в този сериал...не че показват нещо конкретно но достатъчно:(). Всичко е толкова истинско (или поне го чувствам такова), толково безсърдечно, безскрупулно. Липсват добри герои...Няма щастлив край на нито една от сигурно 15-16те сюжетни линии досега...Има само затворници, на които симпатизираш и такива, които газят твоите "любимци", както и интриги между тях, които да те държат да гледаш сред цялата обреченост. Като го изгледам ще направя отделна тема, поредният добър сериал на ХБО го заслужава. [/url]
p.s. Вие пък чак сега откривате Хю Лори
. Аз още от Блек Едър навремето съм му фен:).
1. ЛОСТ - направо ме разбихте с тези новини. Трети сезон с много малко изключение на мен ми допада страшно много дотук и мога само да съжалявам, че за Изгубените няма да ми пука въобще вече. 4 сезона си беше ок, но финал през 2010 е...Да бъдем хора за 5 минути все пак. А тъкмо бях на много голям кеф заради епизода с произхода на Бен и особено края му...
2. The Tudors - просто страхотен. Който досега не е загледал - да почва, може би единствения исторически сериал в последно време, който е на нивото на Рим. Джон Рис-Майерс е особено талантлив.
3. Heroes - въпреки синдрома "Лост", тук поне е като изваден от стилен комикс. Героите кефят почти всичките и ако слуховете се окажат верни този сериал се превръща в новия ми фаворит. А те са, че накрая на първи сезон наистина ще стане голямата битка, много от героите ще умрат и втори сезон ще почне на друго място с чисто нови герои.
4. Sopranos - много ми е трудно да пиша за него, винаги ми е било. Сериалът продължава в добрите си традиции. Ще напиша голям пост накрая.
5. 24 - просто забравете, 3 епизода преди края мога с ръка на сърцето да кажа, че бай Джак трябва да си стъпи на главата, за да го спаси тоя сериал...То не беше повтаряне на сюжети, на теми, на всичко...Само дето сега е без готините хора от преди сезони и изглежда недоклатено и все едно е сюжет за тъпа книга на Том Кланси. Бях дефинитивно опроверган, че един Кийфър сериал не прави.
И за накрая:
Oz - http://www.hbo.com/oz/cast/index.shtml - в момента доглеждам 4ти сезон и засега съм много впечатлен. Жестокият реализъм на сериала просто смачква сетивата в един момент (хората със слаби нерви - пишките на затворниците и еднополовия секс са ви най-малкият проблем в този сериал...не че показват нещо конкретно но достатъчно:(). Всичко е толкова истинско (или поне го чувствам такова), толково безсърдечно, безскрупулно. Липсват добри герои...Няма щастлив край на нито една от сигурно 15-16те сюжетни линии досега...Има само затворници, на които симпатизираш и такива, които газят твоите "любимци", както и интриги между тях, които да те държат да гледаш сред цялата обреченост. Като го изгледам ще направя отделна тема, поредният добър сериал на ХБО го заслужава. [/url]
p.s. Вие пък чак сега откривате Хю Лори
Е това ме разби. Как да не го обича човек, Т-бег 
Американският актьор Робърт Непър е изявил голямо желание да гледа мач на ЦСКА. Актьорът от хитовата продукция „Бягство от затвора” е в България, където снима небеизвестният холивудски блог бъстър Hitman. Тази седмица актьорът пътува до чешката столица Прага и затова посещението му на днешната среща на армейците с Вихрен се е провалило.
Той е дал възможност на своя син да присъства днес на мача на червените, защото малкият Непър се оказва страхотен фен на европейския футбол и нямал търпение да посети стадион Българска армия. Малолетното момче било чело много за историята на 30-кратния шампион на България и днес ще бъде гост на ЦСКА за мача срещу Вихрен (Сандански).
Самият Робърт Непър е обещал на сина си, че ще присъства на следващото домакинство на ЦСКА срещу Родопа (Смолян).
Американският актьор Робърт Непър е изявил голямо желание да гледа мач на ЦСКА. Актьорът от хитовата продукция „Бягство от затвора” е в България, където снима небеизвестният холивудски блог бъстър Hitman. Тази седмица актьорът пътува до чешката столица Прага и затова посещението му на днешната среща на армейците с Вихрен се е провалило.
Той е дал възможност на своя син да присъства днес на мача на червените, защото малкият Непър се оказва страхотен фен на европейския футбол и нямал търпение да посети стадион Българска армия. Малолетното момче било чело много за историята на 30-кратния шампион на България и днес ще бъде гост на ЦСКА за мача срещу Вихрен (Сандански).
Самият Робърт Непър е обещал на сина си, че ще присъства на следващото домакинство на ЦСКА срещу Родопа (Смолян).