Любими (игрални) филми по (западни) комикси
Виж, анимацията и аз съм я гледал, и не беше лоша. Но игралната версия е просто смешна, по начина който е направена. Да беше пародия, щеше да се ядва, но нещо авторите на филма са се взели насериозно, от което нищо не се получава, уви. Не знам доколко е за деца, но аз останах с усещането, че е филм по-скоро правен за телевизия, отколкото за кино, и то евтин филм.
А както и сам казваш, The Empire Strikes Back също е от 1980-та, т.е. значи е можело да се направи нещо свястно тогава. То честно казано дори и Close Encounters of the Third Kind, който е три години по-рано, при цялата си наивност ми стои по-добре от Флаш Гордън.
А както и сам казваш, The Empire Strikes Back също е от 1980-та, т.е. значи е можело да се направи нещо свястно тогава. То честно казано дори и Close Encounters of the Third Kind, който е три години по-рано, при цялата си наивност ми стои по-добре от Флаш Гордън.
This signature is not yet rated
1. В като Вендета (най-вече заради сюжета, освен това е най-добрата екранизация по Алън Мур до момента)
2. Син Сити (красиво насилие и великолепен каст)
3. Двата Батмана на Нолън (първо Черният рицар, естествено)
4. Хълк (новият с Ед Нортън)
5. Х-Мен 2,1,3 (язък, че Сингър не направи и третия)
6. Железният човек (най-добрият избор на актьор в комиксов филм - Робърт Дауни младши)
7. Блейд 1 и 2 (тройката за мен не съществува)
8. От Ада (по Алън Мур с Джони Деп)
9. Мъже в черно 1 и 2 (Томи Лий Джоунс фтв)
10. Константин (въпреки Киану Рийвс)
Като излязат Уочмените догодина ще си трябва корекция.
2. Син Сити (красиво насилие и великолепен каст)
3. Двата Батмана на Нолън (първо Черният рицар, естествено)
4. Хълк (новият с Ед Нортън)
5. Х-Мен 2,1,3 (язък, че Сингър не направи и третия)
6. Железният човек (най-добрият избор на актьор в комиксов филм - Робърт Дауни младши)
7. Блейд 1 и 2 (тройката за мен не съществува)
8. От Ада (по Алън Мур с Джони Деп)
9. Мъже в черно 1 и 2 (Томи Лий Джоунс фтв)
10. Константин (въпреки Киану Рийвс)
Като излязат Уочмените догодина ще си трябва корекция.

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля